Mi számít nagy, vékony vagy közepes combnak?
Figyelt kérdés
annyi helyen latom hogy lanyok irjak hogy tul nagy a combuk vagy hogy tul vekony vagy nincs rajta izom de mit jelentenek ezek mekkorara gondolnak?2022. jún. 11. 19:07
1/5 A kérdező kommentje:
vékonynak szamit pl olivia pontoné, (insta @olivia.ponton) közepesnek kately ernsté @katelynernst3 és nagynak pl dubi annáé @dubi_anna ? ezt igy most jol raktam ossze?
2022. jún. 11. 19:52
2/5 anonim válasza:
Dubi Annáé hol nagy? Hosszú, de Dubi Anna látszólag egy testépítő.
3/5 A kérdező kommentje:
igen, jogos, bocsanat probalok kiigazodni a dolgokon mert mostanaban a kornyezetemben az osszes amugy roh@dt jol kinezo lany szidja magat es ugy latom mindig a labaikkal vannak problemaik (szerintem fel se tunik ez egy masik embernek)
2022. jún. 12. 22:39
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom velem van-e a baj, de szerintem mindhárom lány combja vékonynak vagy normálisnak számít, nagynak semmikép.
5/5 anonim válasza:
Valószínű azért nem tudsz kiigazodni, mert azok is szidják magukat akiknek teljesen átlagos, közepes a combjuk. Esetleg kicsit tényleg híztak, és mivel a nők főleg fenékre/combra szoktak feltűnt nekik, hogy nagyobb mint eddig volt. Ez nem azt jelenti, hogy baj, vagy az nem jól kinéző, egyszerűen magukhoz képest nagyobb mint eddig. Lehet persze testképzavar is, és nagyon jól tudom magamról, hogy hiába mondja bárki azt hogy "dehogy vagy kövér, teljesen normális az alakod" nem fogják elhinni.
A vékony az szerintem olyan mint Vasvári Vivinek: [link]
A nagy meg valami ilyesmi: [link]
Eközött a kettő között bármelyik mondható normálnak véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!