Miért van az,hogy majdnem minden csaj dagadtnak mondja magát? Az aki közepes,és az is aki vékony?
Eltorzult énkép, sajnos sok vékony, szép lány tényleg kövérnek látja magát.
Visszaigazolást vár, hogy "jaj nem is vagy kövér".
Rosszabb esetben meg csak frusztrálni akarja a kövérebb társait és látványosan siránkozik, hogy mennyire kövér-amikor volt rajtam túlsúly nem egy nő csinálta ezt velem. Egyik kolléganőmnek szinte lapos hasa volt, felemelte a pólóját és mutogatta nekem, hogy nézd, mint egy disznó, fogd meg, tiszta zsír. Annyira elegem volt már ezekből az átlátszó szurkálódásaiból, hogy azt mondtam neki "igen tényleg van mit fogyni". Zavarba jött. Nekem meg lelkiismeretfurdalásom volt utána.
Én mikor vékony voltam is csúfolt a barátom, hogy milyen kövér vagyok.
A szüleim is csúfoltak.
Kellenek a szimpátia szövegek. Jajj nem is vagy az, olyan szép vagy nem tudom miről beszélsz.
A különbség aközött aki komolyan gondolja és aki nem, hogy előbbi ha beszólsz neki max szarabbul érzi magát, utóbbi meg felkapja a pumpát, hogy mekkora paraszt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!