170cm vagyok és 56kg. ez már dagadtnak számít?
nem
65 -70 kgnél lennél ducibb, ami igen meglátszik már.
56 az inkább a vékony kategória.
Nem. Még csak ducinak sem. Ez normális.
Nem mindegy, hogy zsír vagy izom!
úgy bírom az ilyen kérdéseket. Lehet valakin zsírból a sok kiló, meg izomból is. Neked kép nélkül honnan tudjuk?
Am megjegyzem, engem 171 centivel és 62 kilóval kérdeznek hogy vagyok ilyen vékony meg mitől van jó alakom.
Az alakot, formát az izmok adják. ennyi
Itt egy szmájli is, szép napot! :)
Nem de ne híz. De gyakorin ha nem abnormálisan sok a testsúlyod akkor mindenki csak vigasztalni fog, hogy nem, ne aggódj.
Fiúként vagyok ilyen, igaz vékony vagyok, na de lányoknál ez már nem a vékony kategória.
Nem lenne probléma ha 3-6kg-al kevesebb lennél.
"de lányoknál ez már nem a vékony kategória"
Dehogynem, lányoknál főleg vékony kategória, mert nálunk ott a kitüremkedő cici meg a csípő (mily meglepő), ami alatt ott lapul a nőies formát adó egyébként normális zsírszövet, ami egy izmos, formás nőn is jelen van. Így vagyunk összerakva. Nem véletlenül van az sem, hogy a normális testzsírarány férfiaknál és nőknél nem egyforma százalékösszegeket takar.
Szóval ha egy fiúnál ez vékonynak számít, akkor egy nőnél főleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!