1/11 anonim válasza:
Ha ilyen vagy, teged kerlek karacsonyra :)
2/11 anonim válasza:
Szemből kéne egy kép, nem ilyen összegubózott.
Így bárki nézhet ki jól.
3/11 anonim válasza:
Nem. Ez az egészségesen husi :)
4/11 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen egészséges és gyönyörű. Nálam a dagadt ott kezdődik, ha valami egszségügyi jele van (magas koleszterin meg ilyenek) vagy akadályozza akármilyen mindennapi teendőben. Nem ott, hogy van rajta egy kis -egyébként szükséges- tartalék :)
5/11 anonim válasza:
Elhízott, nem súlyosan, de látszik hogy életében nem mozgott szinte semmit, nem figyel oda rá hogy mit eszik össze. Szerintem ez gáz.
7/11 anonim válasza:
Köszi a képet szemből :)
Szerintem egyáltalán nem dagadt.
Nekem ez a szép, formás, nőies alkat. Egyáltalán nem jutna eszembe róla, hogy túlsúlyos vagy dagi.
8/11 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális, karcsú formás női alak
9/11 anonim válasza:
Pont, hogy túl vékony. (Legalábbis számomra.) 23/f
10/11 anonim válasza:
Nem dagadt, inkább kicsit husisnak mondanám..de messze van az egészségtelenül elhízott kategóriától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!