Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz hogy lehet egy nő szép...

Igaz hogy lehet egy nő szép kis/közepes mellekkel és lehet csúnya egy nő nagy mellekkel is?

Figyelt kérdés

Például van egy szép arcú, szép mosolyú, szép hajú, szép szemű, jó alakú stb., de kis/közepes mellű lány és van egy csúnya arcú, mosolyú stb., jó alakú, nagy mellű lány.. Melyikkel jönnél inkább össze ha fiú/férfi vagy?

Melyik lennél inkább ha lány/nő vagy?

2021. dec. 29. 05:40
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Minden normális értékrendű ember az elsőt választja, nemtől függetlenül.
2021. dec. 29. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Amelyikbe szerelmes vagyok..
2021. dec. 29. 06:32
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem a mellméretük alapján sorolom be a nőket, amúgy nekem (nem tudatosan) de mindig kis mellű barátnőim voltak, nem volt bajom egyikük méretével sem 😀
2021. dec. 29. 07:32
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Férfiként írom, hogy a nők szerintem túlságosan nagy hangsúlyt fektetnek erre a mell dologra.

Azért mert valakinek nagy a melle, nem lesz szép. Szexuálisan lehet vonzó egyeseknek, de attól még nem fog megszeretni senki, mert van 2 nagy melled. Olyan ez mint a kockás has a férfiaknál. Nyilván vonzó, de ha ennyi az egyetlen erény, 1 nő sem fog leállni veled mert kockás a hasad.

Ha engem kérdezel, a nők sokkal rosszabbak mint a férfiak, önelfogadás szempontjából biztosan. Ezért fekszenek 40-45 évesen is sokan kés alá, mert azt gondolja, hogy ha nagyobb lesz 2 mérettel a mellei, akkor többen fogják szeretni meg csorgatni utánuk a nyálát. Ez az úgynevezett kapuzárási pánik, mert képtelenek elfogadni hogy van náluk szebb, jobb, szerethetőbb. Pedig ez nem a mellméreten múlik... Ha nem kellesz normális férfinak kis mellekkel, akkor naggyal sem fogsz kelleni, erre a nyakadat nyugodtan ráteheted.

2021. dec. 29. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
ezt ugy mondod, mintha a kis/kozepes mell csunya lenne, pedig az a szep, rengeteg ferfi inkabb valaszt egy kis/kozepes mellu, nem dagadt not, mint egy nagy logos csocsu tehenet. a kis mell szexi. a legtobb termeszetes nagymellu no 99%anak amugyis csak azert nagy a melle, mert dagadt.
2021. dec. 29. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rápörögtök a mellméretre, nem olyan nagy dolog amúgy.
2021. dec. 29. 11:08
 7/8 Metionin ***** válasza:
100%
A szépség nem a mellmérettől függ, hanem az arányoktól.
2021. dec. 29. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, a leírtakból egyik sem vagyok, de egyik sem lennék. Inkább csúnyácska, mint szép az arcom és alig van mellém, cserébe viszont izmos vagyok (a munkám miatt, meg részben genetika). Ennek ellenére mégis mindig találtam pasit, sokszor helyesebbeket is, mint amilyen én nőben vagyok. F.ene tudja, kit kiben mi vonz, lehet, hogy csak ahogy nézel, vagy ahogy mozogsz, még talán a szépség sem feltétel. A nagy mell tutira nem (több szintén kismellű barátnőmnek is van barátja).
2021. dec. 30. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!