Bakker, te tényleg ennyire fogalmatlan vagy???? A szám NEM a melled méretét jelenti, hanem a mell alatti körfogatot!
A betű jelzi a melled nagyságát.
A B az átlagos, a C a kicsit nagyobb, a D meg kifejezetten nagy.
70-es mérettel elég gebe lehetsz - ahhoz a D nagyon nagynak számít!
Kedves 3as!
Nem kell ordibálni, és kioktatni még annyira sem, köszönöm.
Tudom hogy a betű a mellem nagyságát jelzi, de nem mindegy hogy 80 D, vagy 70 D valakinek a melle, mert egy 80 D kosara nagyobb. Ha nem hiszed próbáld oda magadhoz az üzletben.
Gebe meg a 62 kg-al nem igazán vagyok :)
Hát akkor hizlald fel magadat 80-as körméretre, és vegyél 80D kosarat!
Milyen hülye kérdés már...! :-D
A szám ugye a mell alatti körméret, a kosár pedig a mell méretét jelzi. Az igaz, hogy a mell alatti körméret növekedésével lejjebb kell menni egy kosárméretet. Tehát ugye a 70D=75C=80B=85A.
De a kosárméret az a körmérethez képest aránylik, nem pedig más körméretek kosárméretével egyezik meg.
Arányaiban nézve a 70D méret pont ugyanakkora, mint a 75D,a 80D,a 85D stb. Az más kérdés, hogy mint említettem a körméret változásával ugyanaz a kosárméret nem ugyanakkora.
Viszont a D kosár nagy melleket jelent, bármilyen testalkat is tartozzon hozzá. A C kosár a közepes, attól felfele nagynak számít a mellméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!