Mi a baj ezzel a nővel?
Egy másik kérdésben a képen látható nőt a szavazók több, mint 2/3-a nem találta szexinek/vonzónak, ami nekem nagyon meglepő. Mi lehet ennek az oka?
Túl sok rajta a súlyfelesleg, ami az életkora növekedésével exponenciálisan növekedni fog. Kár érte, az arca szerintem szép és az alakja is szép lehetne ha tenne érte. Nyilatkozom ezt nőként.
Egyébként fura, mert a környezetemben sokáig pont ezt a típust tartotta vonzónak a legtöbb férfi, a hozzám hasonló vékonyakra már gebéztek. Ízlések és pofonok, ezért nem is jó így véleményt kérni, mert az eredmény nagyban függ attól, hogy akik épp látják a kérdést, azoknak mi az ideálja.
Gyanítom, a legtöbben a súlyfelesleg miatt nem tartják vonzónak.
Én szeretem, ha egy nőn van felesleg, de ami rajta van, az már határeset. Nem dőlnék a kardomba, ha ilyen barátnőm lenne, de ennél azért többet ne hízzon.
Meg a frizurája idétlen. De azon könnyű változtatni. :)
Egyébként vonzó, és szép arcú nő.
Nincs vele baj. Csak mostanság divat leszólni mindenkit, akinek nem zörögnek a csontjai.
Szerintem egy egészséges nő, jó alakkal, és szép arccal. Boldog lennék, ha egy hasonló barátnőm lenne. :)
"Túl sok rajta a súlyfelesleg, ami az életkora növekedésével exponenciálisan növekedni fog."
Nem tudom, hány kiló lehet, de szemre ő azért nincs elhízva. Csodálkoznék, ha elérné a 30-at a BMI-je. Az pedig, hogy aki nem egy nádszál, az kötelező jelleggel fog felszedni egy év múlva egy, három év múlva 4, 10 év múlva meg 512 kg túlsúlyt, nettó hülyeség. (Bocs a kötekedésért, de ezt jelenti az exponenciális növekedés.) Még a folyamatos súlynövekedés sem törvényszerű. Miért olyan hihetetlen, hogy valaki nem fog folyamatosan hízni? Vagy esetleg ellenkezőleg: fogyni fog?
"Kár érte, az arca szerintem szép és az alakja is szép lehetne ha tenne érte."
Szerintem most is szép, és szexi az alakja.
"a hozzám hasonló vékonyakra már gebéztek"
A véleményed mögött erős frusztrációt érzek.
Talán te magad sem vagy elégedett a külsőddel, vagy egyszerűen csak ért sérelem miatta, ezért most azokon akarod levezetni, akik nem olyanok, mint te. Esetleg célzottan pont azokon, akik más férfiaknak jobban tetszenek, mint te.
Nem szép dolog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!