Lecrackeltem a bus simulator 18-at, elértem egy szintre majd megvettem az eredetit steamen, letoroltem a crackeltet viszont a steames játek szinkronizalta a crackelt jatek adatait. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Ha a mentés miatt kérdezed, akkor elég lehet új játékot/játékosprofilt indítani a játékon belül, és nulláról kezded.
Ha az achievementeket is beaktiválta, azt hivatalosan nem lehet törölni, de csalóprogrammal (Steam Achievement Manager - SAM) kikapcsolható (saját felelősségre, nehogy bannoljanak mert megbuheráltad a fájlokat), hogy újra meg tudd azokat szerezni.
A crackeltet azért toroltem le mert kifagyott amikor el akartam inditani a jatekmenetet es ezert megvettem ugye steamon, es a steamban is ujat akarok letrehozni es kidob a jatekbol.
Amugy koszonom a valaszt!
Mit értesz a crackelt játék adatain? Beállításokat, mentéseket sokszor a Users mappába teszi valahova, a Dokumentumokba vagy az AppData-ba, van, hogy rejtett mappákba, stb. Sokszor ezek megmaradnak uninstall után is. Keresd elő és töröld le őket.
Rágugliztam: AppData\Local\BusSimulator18\Saved\SaveGames
Config fájl is itt lesz valahol.
Illetve az is előfordulhat, hogy a registry-be is ment bejegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!