Kedves Mindenki! Van még rajtam kívül, aki már nem szereti ezt a "versengést" a lányok között? Én utálom már, hogy minden kötelezően ki van rakva és mindig tökéletes körmökkel meg hajjal menjek ki minden nap, mert ha nem így teszek, akkor lenéznek.
28-as vagyok, és ismét csak megerősíteni tudok sokmindent amit írtál, kérdező.
Én is tapasztaltam itt gyakorin ezt a fajta hozzáállást, sajnos elég sokan előítéletesek a természetes kinézet felé. Rendszeresen szoktam látni hasonló élcelődéseket és alaptalan butaságokat is. Az egy dolog ha valakinek nem tetszik a szőr, emberek vagyunk, eltérő ízléssel, de általában minden 4. komment valami primitív beszólás vagy fújolás ezekben a témakörökben. Szerintem jól látod, én is lányra tippelhetnék aki ezt írta. Érteni vélem miért gondolja így, de attól még sekélyes előítélet, abszolút nem ezen múlik a szexuális intelligencia.
Amúgy a nem szúr és nem folyik minden ha meg van hagyva odalenthez még annyit hozzátennék hogy ráadásként nem is tapad. Mondjuk én kifejezetten a látványát is szeretem az érzése mellé, de ez már csak egyéni preferencia kérdése.
A változatosság is szimpatikus amiről írsz, igazából az előző kommentemben is ezt próbáltam hangsúlyozni, pl ha valaki szereti a csupaszságot, én nem vagyok azellen se. Sőt továbbmegyek, szerintem vannak olyan személyiségek és alkatok akiknek kifejezetten jól is áll. Ami engem zavar az inkább a cikizés és shamingelés, mivel pontosan ez öli meg ezt a fajta változatosságot, amit élveznék. Hogy sose lehessen előre tudni mi vár, mindig meglepetés legyen. És az adott nő egyedi élményként tudjon rám hatni ezzel is, ahelyett hogy a divat és a többség nyomására mindig ugyanazt kapnám.
Látom te is megszenveded akkor az elvárásokat, kemény menet lehet 1-1 epilátor, nem irigylem. Jól sejtem hogyha nem lenne elvárt, akkor te is inkább hanyagolnád a szőrtelenítést? Vagy mi lenne az a határ ahol még úgymond magad miatt szednéd, ha amúgy nem szólnának meg semmi esetben sem mások?
Plasztikázás kapcsán is érdekes a jelenség amit mondasz, de egyetértek, kb így működik. Nálam ez a szilikonmell és feltöltött ajkak kapcsán tűnt fel még korábban, ahogy kezdett bekúszni a köztudatba, egy idő után egyre gyakoribb lett. Egyrészt ott is zavart ez a tömegjelenség, mivel az egyediséget rontotta, másrészt jópárszor ott is tapasztaltam ezt a fajta lenézést a szilikonos lányok felől a többiekre. Plusz sok férfi is ezt preferálja, egyre több nő elcsábul és csináltatja meg végül, és így válik valóban öngerjesztő folyamattá. Irónikus, de amikor arra szoktam hivatkozni hogy nekem a szilikon mű és nem annyira tetszik, többször hittek már álszentnek, vagy csak simán nem hitték el. Ide vezetnek végül a trendek.
Végezetül ami korábban felmerült az egyik hozzászóló által, az optikai tuning tényező, azzal is egyetértek. Férfiként nekem is feltűnt hogy amikor ingben, frissen borotvált arccal, talpig arcszeszben jelenek meg valahol, teljesen másképp viszonyulnak hozzám, mint amikor pl csak laza szerelésben átugrok a helyi kisboltba. Szóval ezeket a dolgokat nem tagadom mert teljesen valósak, sőt nők esetében többszörösen igaz lehet. De azért sajnálom hogy a mostani közizlés ennyire a látvány és a tökéletesség illúziója, a felszínesség és elvárások felé tolódott el. Remélem idővel ez vissza fog lazulni valamennyire, és újra elkezdenek az emberek jobban önmagukká válni, önkifejezni, mindenféle egyedi stílusban, szabadon.
"Ami engem zavar az inkább a cikizés és shamingelés, mivel pontosan ez öli meg ezt a fajta változatosságot, amit élveznék"
Ez a lúzer csak a saját élvezete miatt szimpatizál veled kérdező, ne ess az ő csapdájába is, mint ahogy párkapcsolataidban teszed. Okosan.
Na helyben vagyunk, klasszikus gyakori hogy nem lehet egy értelmes eszmecserét lefolytatni anélkül hogy alantas létformák meg ne jelenjenek és bele ne próbáljanak rondítani a beszélgetésbe.
33, nem teljesen értem te mire fel próbálsz másokat okosságra inteni, holott te vagy itt az akinek egyértelműen még szöveget értelmezni sincs kellő agykapacitása. Kiemelsz random mondatot a kontextusból, rosszindulatúan kiforgatod, beszólogatsz nekem holott nem ismersz, a kérdezőnek pedig leszólod a párkapcsolatait, holott róla se tudsz semmit! Ha legalább figyeltél volna és felfogtad volna amiket korábban írt... Na mindegy is nem vitázok egy ilyennel, szánalmas a fajtád. Mellesleg a lúzer az én definíciomban tudod ki? Aki azt se tudja hol van, össze vissza beleszól a nála értelmesebb emberek dolgába, és nem tűnik fel neki hogy senki nem kíváncsi rá. Senki nem hívott ide téged, szóval lehet haladni tovább, kötekedj máshol!
32. valóban, sokkal inkább a saját út a jobb szerintem is, még ha nehezebb is. Jól látod, sajnos a média is erősen tudja torzítani az arra fogékony elméket. Én azért szeretnék bízni benne hogy ahogy idősödnek az emberek, úgy tudják végül egyre inkább megtalálni önmagukat és a valódi stílusukat is.
31: ha önmagam lehetek a párom mellett, és tudom, hogy ő pont úgy el is fogad, ahogy vagyok, akkor viszonylag könnyen ki tudom zárni a környezetet. A régi kapcsolatomban úgy volt. Volt, hogy lakást újítottunk fel, melós ruhában bementünk egy "talponálló" főzelékeshez, és volt, aki a székét is arrébb húzta, mintha csövesek lennénk. De nem zavart minket, mert eleve nem olyan hely volt, ahol megkövetelhették volna, hogy melósban nem mehetek be, és volt belőle több pénzünk, mintha "öltönyös" munkát végeztünk volna.
A baj az, hogy ő volt az egyetlen, aki így gondolkodott. Ha olyan dolgokat erőltetnének napi szinten, ami egészségileg vagy komfort érzetben erősen zavar, pl szűk farmer vagy tanga, akkor nekem az feszengés a divat miatt. Sok nő meg kifejezetten szereti.
Szőrtelenítés kérdésben ugyanez a helyzet. Ha semmilyen elvárása nem lenne a partneremnek, akkor mindenhol szőrtelenítenék (kart is, bajuszt is, mert nekem sajnos a rövid szőrök is látszanak), csak alul a nemi szerveknél nem, hanem csak levágnám rövidebbre. Pusztán azért, mert jobb érzés nekem.
33: hogy érted? A párjaim pont, hogy meg akartak szabni dolgokat a saját élvezetük miatt. A hozzászóló meg azt élvezi, ha valaki olyan, amilyen.
A fiúkkal kapcsolatban a cipő kérdésben volt szerencsém. Valóban, a sport cipő sem zavarta őket. Levettem a zoknimat és...jaj, de kis aranyos lábad van. Nincsenek a lábujjak meggörbülve meg a lábfej összenyomódva.
Viszont a saját barátnőm is tudott olyat beszólni, hogy te az "apáca cipőddel".
35, szimpatikus amit írsz, szerintem te csinálod jól. Számomra is azok a pozitív megítélésű nők akik elsősorban önmaguknak és a párjuknak próbálnak megfelelni. Úgy gondolom ez lenne az egészséges hozzáállás és a helyes prioritás. Még ha manapság ritkább is.
Több olyan helyzetet is ismertem ahol a külvilág volt a fontosabb, az imidzs a közöségi oldalakon, a barátnők közötti rivalizálás, vagy a kapcsolaton belül a másik fél vágyainak a semmibevétele pusztán azért mert nem trendi vagy kevésbé divatos lett volna az adott dolog. Nem voltak túl stabil kapcsolatok, és általában kifelé is tekintgetett gyakran mind a kettő fél. Részemről pl a megbízhatóságot és elkötelezettséget is jelzi, ha a partner igényei oda vissza fontosabbak egy kapcsolatban mint a külvilág. Ideális esetben ezekért a dolgokért még nagyon áldozatot se kell hozni, mivel hasonlóan látja a világot a két fél. Persze a kisebb nagyobb áldozattal sincs szerintem probléma, ha kölcsönösen oda vissza történik, a kapcsolat érdekében.
Igen. Akkor folytatnom kell a hasonló emberek társaságának a keresését, aztán újra helyén lesznek a dolgok körülöttem.
Eszembe jutott két gondolat, sajnos szó szerint nem tudom idézni őket:
-Ha a divatot követem, akkor az azt jelenti, hogy sosem érem utol.
-A divatot nem követni a legjobb, hanem teremteni. Pont azok teremtették a divatirányzatokat, akik a sorból kilógtak és egyedik voltak.
ez marhaság
ha nem borotválod a puncidat, nem fogsz divatot teremteni, ahhoz komoly influencernek kell lenni, kétlem hogy egy Kardashian szintet megütnél, hogy labdába rúgj
Nem mondtam, hogy a punci borotválásról van szó. Habár ha megtehetném, azt előírnám, hogy jogod lehessen hozzá. Mert a szőrös puncihoz való "jog" már elveszett.
És divatot nem akarok teremteni, de kötelezően követni sem.
Ha influencer szeretnék lenni, akkor biztosan nem a divatban tevékenykednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!