Kedves Mindenki! Van még rajtam kívül, aki már nem szereti ezt a "versengést" a lányok között? Én utálom már, hogy minden kötelezően ki van rakva és mindig tökéletes körmökkel meg hajjal menjek ki minden nap, mert ha nem így teszek, akkor lenéznek.
szimplán az optikai tuning akár +2 pontot is javít nőkön a 10-es skálán
a kedvesség annak a nőnek szól, akit pillanatnyilag látnak
akkor nyomj rá egy zöldet :D
már mondjuk nem mintha sokat számítana nekem :P
ez az igazság, az optikai tuning belegondolva.... egy nagyon nagyon előnytelen külsejű lányból is tud szépet csinálni... ideig óráig...
aztán amikor az ember kijózanodva felébred az éjszaka után, akkor mintha rémet látna :D
van olyan
"A szüleink korában meg csak az volt a lényeg, hogy tiszta és igényes legyél."
Nagyszüleink korában meg tényleg semmi más értéke nem volt a nőnek azon kívül, hogy jól nézett ki és jól főzött.
"De alapvetően kedvesebbek velem az emberek csak azért, ha szűk farmert veszek fel és ki vagyok sminkelve."
Ha vonzó a külsőd, kellemesebb társaságnak találnak és kedvesebbek veled, mintha nem vagy vonzó. Ez egyébként nemcsak a nők, hanem a férfiak esetén is így van, fogadd el, fajunk természetének a része, ilyen az élet.
Milyen versengés? Nem azért öltözök fel csinosan és sminkelem magam, hogy jobb legyek a többi lánytól.
Tökéletes körömmel megyek, mert igénytelen nem vagyok, és a fésülködést sem vetem meg. Tetszek magamnak, a páromnak és jól érezzem magam így. Szerintem valami baj van a fejeddel, téveszméid vannak.
Te miért versengsz? Te miért nem tudod kizárni ha másképp kezelnek? Ne másoktól kérdezd hanem próbálj meg rá válaszolni, így meglesz a megoldás kulcsa is.
Én egyszerűen tudom azt, hogy emberileg kell a tökéletesre törekedni, belső tulajdonságainkban kell napról napra jobbá válni. Ezzel azt hiszem meg is válaszoltam, hogy tudom kizárni és miért nem érdekelnek az ilyen dolgok.
A fogatlan, évek óta mosdatlan hajléktalant sem nézi le senki.
Nagyon el vagy tévedve szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!