Lányok, szerintetek milyen egy ideális férfi testalkat?
Figyelt kérdés
Milyen legyen? Izmos? Vagy vékony? Esetleg lehet rajta némi túlsúly is? Vagy ti mit preferáltok?2022. máj. 15. 16:47
1/8 anonim válasza:
Sportos, izmos, de nem testépítő szinten. Nem kell, hogy szálkás legyen, az nem igazán jön be, de felesleg se nagyon legyen rajta.
2/8 anonim válasza:
Nekem leginkább a vékony és az enyhén sportos, ilyen szálkás tetszik.
Ennek ellenére a barátom egy kis maci, van rajta felesleg, és imádom, szóval ez nem jelent semmit :D
3/8 anonim válasza:
CSak a vékonyak tetszenek, az anorexiás csontkollekcióktól az atletikusan szálkásakig. Nem jön be sem a túlsúly, sem a duzzadó izomzat.
4/8 anonim válasza:
Magas, nem puhány, inkabb sportos, de nem kell gyúrósnak lennie.
5/8 anonim válasza:
"CSak a vékonyak tetszenek, az anorexiás csontkollekcióktól az atletikusan szálkásakig. Nem jön be sem a túlsúly, sem a duzzadó izomzat."
+1 :D
6/8 anonim válasza:
Vékonyak, akik szálkásak, izmosak de nem az a kigyúrt állat.
7/8 anonim válasza:
Nekem az tetszik, ha olyan átlagos, esetleg kicsit izmos (de nem az a szálkás vagy kigyúrt izmos, csak akin úgy látszódik, hogy van ereje) vagy túlsúlyos (nem extrém mértékben, de mondjuk amit "mackósnak" hívunk vagy nem zavar, ha van "csimpánzcsöcse" ahogyan az "úr" megmondta, vagy pocakja). Valamint a magassága fontos, a legalább velem egyenlő magasak vagy a nálam magasabbak jönnek be (én vagyok 173cm).
8/8 anonim válasza:
Nagyon magas (195+), mivel én is lányok közt magasnak számítok. Inkább a nagydarab testalkat, izmos váll, hát, nagy bicepsz. Azért ne hagyja ki full a lábnapot se. Úgy kapja fel a 60 kilómat, mintha 6 lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!