Vékony testalkatúként lehet barátnőm?
Figyelt kérdés
Vékony vagyok nagyon, zavar de nem tudok hízni:(
25 éves vagyok de emiatt úgy nézek ki mint egy tini, magas és vékony vagyok. Nagyon rossz ez. Mint egy csontváz. (185 magas vagyok és 68 kiló)
2022. máj. 9. 18:20
2/5 anonim válasza:
Igen lehet. Én is vékony vagyok, 196 centihez 85 kg. Engem is fiatalnak néznek emiatt is. Sok lányt nem zavar.
4/5 anonim válasza:
Nekem zongorázni lehetett a bordámon, olyan cingár volta, mégis lett nőm.
Mondjuk a Covid betett nekem is, korábban azt hittem, hogy nem tudok híni, de az elmúlt 2 év homeoffice alatt 12 kilót szedtem fel.
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! En pl szeretem a vekony ferfiakat is.
Legyel magabiztos, ferfiasan viselkedj, szeresd onmagad, es probald a maximumot kihozni a testedbol es ugy eleve magadbol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!