Szerintetek milyen a nőies test?
1-es vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva...
A nőies test az, amelyik a legkevésbé férfias. A férfiaknak nincs melle (a kövéreket most hagyjuk), nincs nagy valaguk, és nem karcsú a derekuk. Na most, ami a férfitesttől a legjobban eltér, az az, amit írtam: nagy mell+nagy fenék+darázsderék.
A "nőies" nem egy szubjektív fogalom. Rendben van, ha valakinek a lapos deszkák tetszenek, ízlések és pofonok, de attól az még nem lesz nőies.
Voltam nagyon vékony és teltkarcsú is.
Elmondhatom, hogy igazából a nőiességet az önbizalom adja. Az hogy tudja az adott nő hogy neki mik az erősségei és mik a hiányosságai és úgy öltözködik hogy arra hívja fel a figyelmet amit meg akar mutatni magán mert az a része csinos.
Ha nincs melle, akkor a lábát hangsúlyozni például.
Mitől ne lenne nőies bármelyik nő? Maximum csak szar ruhát hord vagy utálja önmagát és az alakját....
Vegyük Coco Chanelt vagy Audry Hepburnt. Deszkák voltak és mégis a legnagyobb stílus ikonok. Nyilván van férfi akinek nem tetszett az alakjuk de nem lehet rájuk mondani hogy nem voltak nőisesek.
Egy telt, popsis melles nő pedig a köznyelvben nőies mert a nőies jegyei erősebbek de ha nem tudja viselni, ha szégyelli, ha nincs önbizalma akkor nem fordulnak meg utána a férfiak.
A nagyon deszka lányok is bejonnek azért a férfi társadalom egy részének. Igen, valóban.
Ahogy a szépség, úgy a nőiesség is elég szubjektív dolog.
Pl volt egy kollégám aki csak a dagadt 150 + kgos nőkre bukott, szóval kivétel is mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!