Fiúk/Férfiak! Miért baj az, ha egy lány/nő kicsit combos de nagyon nagyon nőies?
Figyelt kérdés
Ha nincs hosszú combja és nem 180 centi magas már nem lehet vonzó?2013. aug. 14. 17:09
1/8 anonim válasza:
Számomra nem. De van rajtam kívül 1001 ember akinek bejönnél.
177 cm vagyok vékony alkat, szerinted hogy néznénk ki egy 165cm-s 74kg-s nővel?
21/F
2/8 A kérdező kommentje:
Neked a 165cm-vel van bajod vagy 74kg-val? Egyébként nem vagyok 74kg. Vegyél el belőle 20-at ...
2013. aug. 14. 18:02
3/8 anonim válasza:
54kilósan nem hiszem hogy bárki is combos lenne,max ha 150cm körül van
a volt csajom is "pici" valahogy 160körül van,55kilósan sem lehetett azt mondani rá hogy combos,csak azt hogy dögös
4/8 A kérdező kommentje:
Pedig itt az oldalon volt(ak) aki(k) azt mondták combos vagyok,voltak akik azt,hogy rendben vagyok, dögös és hasonlók. És mivel én magamat kritikusan látom,reméltem itt kapok segítséget.
2013. aug. 14. 21:40
5/8 anonim válasza:
hány centi vagy és hány kiló?
amúgy ne várd hogy mindenki szépnek mondjon,mindenkinek más az ízlése,de ha tényleg 54körül vagy nem látok rá nagy esélyt hogy gondjaid legyenek
6/8 A kérdező kommentje:
Nem várom! Én magamat egyáltalán nem tartom szépnek! Már egyszer leírtam. 165 centi vagyok és 54 kiló.
2013. aug. 14. 22:12
7/8 anonim válasza:
azt hittem hogy a 165 csak a "kedves" első válaszoló tippje volt
amúgy akkor inkább önértékelési gondjaid vannak,nincs veled semmi baj csak kicsi az önbizalmad
fogynod semmiképpen sem kell,ha változni akarsz max tornázz
8/8 A kérdező kommentje:
Szoktam tornázni a hét minden napján.
2013. aug. 15. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!