Szerintetek csúnya a testalkatom?
Szerintem a fenekem annyira csúnya, nagyon kiemelkedik, vagy kidülled, szerintetek is vagy csak én vagyok testkép zavaros? vagy hogy mondják, és kérlek titeket hogy őszintén.
Szerintem semmi baj nincs a testalkatoddal, teljesen normális. Van feneked, csinos vagy.
Viszont én a helyedben nem tennék közzé ilyen képeket, még ha nem is látszik az arcod.
Szia Kislány!
Teljesen normálisan nézel ki!
Ha a lányom lennél - anya vagyok - bővebben kifehteném, hogy sürgősen felejtsd el az ön pocskondiázást!
Sportolj! Az jót tesz lelkileg és testileg is!
De most is csinos vagy!
😃👍🙂
Szerintem szexi
annyi latszik a testtartasodon, hogy sokat ulsz... tudom mert nekem is ez van
ezekkel a gyakorlatokkal tudod javitani:
Igazából szerintem nem azzal van a baj, hogy kitettél egy ilyen képet, mert testalkatot csak így lehet elemezni.
A gond, hogy a melltartód átlátszik és a mellbimbód is áll. Erre már jöhetnek a masztis hülyegyerekek.
Nem értem miért van testkep zavarod. Egyrészt gáz hogy a gyakori népétől vársz visszaigazolást. Hányan írtak privátba? Vagy ez volt a cél?
2. Nagyon szép arányos testalkatod van, a feneked se lapos se túl nagy. Más ilyet akar elérni, neked meg alapból van.
Mozgás sosem árt, de neked nem azért kellene hogy valamin változtas magadon, hanem a sport erősít lelkileg, növeli az onbizalmadat és kicsit formál.
Nincs senki körülötted aki elmondaná neked hogy szép vagy és hiszel neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!