Mennyire zavaró vagy undorító ha egy nőnek szőrös a karja?
az zavar, ha nem szőrös
ha nem szőrös, akkor szólok, hogy szőrösen kérem
29f, szoknyapecér
természetes dolog
a nők többségének egyébként szerintem jól áll a finom karszőr.
de ha nagyon erős is, nem nézem le emiatt (sőt, fejben egy jó pont, hogy nem idomul a felesleges társadalmi elvárásokhoz)
Szokták ezen az oldalon írni, hogy egy csupasz pasi meleg benyomást kelt.
Akkor szerinted egy szőrös nő..?
Annyira azért nem sűrű/hosszú. Időm sajnos tényleg nincs, nem 1-2 perc, ahogy a lábam sem, mert ahhoz azért be kell borotvakrémmel kenni, mert érzékeny a bőröm, le kell alaposan borotválni, le kell mosni, újra bekenni majd imádkozni hogy ne gyulladjon be... és másnap ismételhetem, mert hipergyorsan nő a lábamon is és azt gyűlölöm, mikor borostás. És mikor 12 órázok egyhuzamban 3 napot, plusz buszozok, akkor valahogy nincs már kedvem hozzá. Szóval inkább legyen szőrös, minthogy borostás vagy szúrjon.
16os: ez eléggé elavult nézet már szerintem, plusz akkor a nő leszbikus benyomást kelt ha szőrös? Az meg nem érdekel ha a karszőröm miatt leszbinek néznek xD
Csak kíváncsi voltam, hogy kinek mennyire tűnik fel. Én pl sose nézem máson, sosem tűnt fel, de egyáltalán nem is zavarna.
17.
Pedig sok ismerősöm van aki meleg nő és hát hogy is írjam,szerintem igénytelenek, de ők mind melegek.
Ennek tudatában nem gond ugye, hogy párhuzamot vontam.
Látod? Kérdező!
A 19-es is megírta amivel én a 16-os kommentemben példáloztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!