Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon zavaró ha...

Szerintetek nagyon zavaró ha szélesebb a csípőm meg nagyobb a fenekem de amúgy vékony vagyok?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar. Balatonon fürdőruhában csomóan utánam néztek, de ilyen harmincasok meg idősebbek és ez tökre zavar. Nem az én korosztályom. Jó persze közben jól is esik egyszer egy pasas az utcán utánamszólt hogy csinos vagyok de én nem az ilyen negyveneseknek szeretnék tetszeni. Meg jobban örülnék ha kicsi fenekem lenne. Meg a méreteim is szörnyen aránytalanok. 169 centi vagyok a méreteim: 79-65-98

A combom meg a fenekm nagyobb de a hasam lapos, a mellem sem a legnagyobb és a fenekemen meg a combomon van egy kis plusz. :( bár a csipőm inkább alkati.

Egyébként versenytáncolok és bem annyira jó amikor versenyen olyan ruha van rajtam hogy forgok egyet és kint van a fenekem.

A barátaim azt mindják legyek büszke rá, de ők nyilván dícsérnek mindig. Az érdekelne idegen embernek mi a véleménye erről. Szerintetek nagyon rkssz az alaktom?/érdemes lenne megpróbálnom leadni belőle? Kêpet nem nagyon szeretnék küldeni:)

16/L

2021. jan. 26. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Most dicseretet varsz?

Valakinek a palcika labu csajok jonnek be 45 kiloval, nyilvan azoknak nem fogsz tetszeni, de nem is tetszhetunk mindenkinek.

A jóhír, hogy kozepsuli utan a pasiknak elkezd kifejlodni az agyuk. Ne izgulj, a felnott ferfiak imadjak ezt az alakot, azert neznek meg mindenhol, mert jol nezel ki. Márha a testalkatod mellett nem extrem csunya az arcod, mert akkor azert neznek. :D

2021. jan. 26. 23:24
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 őszinte véleményt nem dícséretet. Pont az zavar ha dicsérnek mert tudom vagy sejtem hogy nem igaz.
2021. jan. 26. 23:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Extrém csúnya lenne az arcom nem engednének versenyezni xdd és nem lenne párom😹
2021. jan. 26. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

2#

Ne izgulj, a pasik fantaziajat boven izgatja ez az alkat.

2021. jan. 26. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nagyon karakteresen nőies alkat. kis felsőtest, széles csípő, zsír halmozás fenék és combtájon, ez gyakorlatilag a férfi alkat tökéletes ellentéte.

középsulis koromban is nagyon izgatónak találtam (és kicsit különlegesnek is, mert 15-16 éves korunkban viszonylag kevés lánynak voltak olyan nőies formái, mint pár évvel utána)

2021. jan. 27. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

most neked van pasid es megis idegenek velemenyet kerdezgeted egy forumon?! nem mindegy, jolika szombathelyrol mit gondol, ha a pasidnak tetszel?!

amugy az ilyen alkatot sokan vonzonak talaljak, de ha genetikailag szeles a csipod es nagyobb a combod, azon valtoztatni ugyse tudsz.

2021. jan. 27. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Elégé zavaró.
2021. jan. 27. 05:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt látni kéne, de a leírtak alapján jó lehet:)
2021. jan. 27. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!