Tényleg ilyen zavaró lett a szakáll egy férfin?
Figyelt kérdés
Nők véleményére lennék kíváncsi.2021. máj. 16. 09:21
1/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem zavaró.
Ha ápolt, jól áll neki, kifejezetten vonzó.
4/10 anonim válasza:
nekem kifejezetten bejon. persze csak ha igenyes, apolt, nem tul hosszu es illik a stilusahoz.
5/10 anonim válasza:
Én pont, hogy a nagy bozontos (de ápolt!) szakállakat imádom, a férjemnek is az van és az egyik legjobb érzés beletúrni.
6/10 anonim válasza:
Nekem van szakállam és a párom is imádja, a többiek véleménye meg nem érdekel :D
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak ha igényes, ápolt. Szerintem férfias és vonzó.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, jól áll-e az illetőnek, vagy sem. Ha jól áll, akkor én támogatom a szakállt.
9/10 anonim válasza:
Sok férfinek jól áll, de a hétköznapokon zavaró. Csókolózáskor pl. Én nem szeretem.
10/10 anonim válasza:
Engem idegesít, szúr stb. Nem szeretem, Vannak azonban olyan férfiak akiknek jól áll és ápolják és szép az arcszőrzetük. De a többségnek csak azért van akármilyen szakála, mert lusta borotválkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!