Mennyire zavaró vagy undorító ha egy nőnek szőrös a karja?
Figyelt kérdés
Persze sokan gyantázzák, epilálják stb, de én nem bírom a fájdalmat. Annyi időm és türelmem meg nincs, hogy minden nap borotváljam (nagyon gyorsan nő és fekete a szőröm :( ).2022. máj. 10. 22:51
A kérdező szavazást indított:
Nagyon zavar, undorító
Észreveszem, de nem zavar, természetes
Nem veszem észre, így nem is zavar
50 szavazat
1/26 anonim válasza:
Sötét szőrű nő vagyok, én mindig leszedem, mert magamon nagyon zavar. Másoké nem érdekel, azt csinálnak vele, amit akarnak.
2/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Sőt, sokkal jobban tetszik, ha szőrös.
4/26 anonim válasza:
Magamon nagyon zavar. Nagyon fehér a bőröm, a karomon szerencsére annyira nem sötét a szőr és lassan is nő, de kb. fél centinél már feltünő. Így néhány hetente leborotválom.
Más nőkön észreveszem, ha nagyon durva, olyankor arra gondolok, hogy ő nem látja? Értem, hogy macera, de nagyon csúnya tud lenni egyes lányoknál.
5/26 anonim válasza:
A sajátomat leborotválom, ha már úgy látom hogy eljött az ideje. Másokon nem zavar, az ő dolga, és nem ez alapján fogok megítélni valakit.
6/26 anonim válasza:
Máson nem zavar/nem érdekel, nem tekintem emiatt kevésbé nőiesnek vagy cikinek, de az biztos, hogy magamon nem vagyok hajlandó elviselni. Most még borotválgatom, de az IPL nyomai már látszanak szerencsére.
7/26 anonim válasza:
Nekem is elég sötétbarna/feketés a karomon a szőr, de nem sűrű vagy hosszú, így nem zavaró szerintem, nem férfias. Látszik, de természetes szerintem, sose szőrtelenítettem, egyik pasim se szólt még érte hogy zavarná.
8/26 anonim válasza:
Ha nem erőteljes akkor nem zavarna.
9/26 anonim válasza:
Nekem lány létemre nagyon szőrös a karom,még a kézfejem,ujjperceim is. Szoktam borotválni,de nem rendszeresen,inkább így alkalmi jelleggel. Undorítónak semmiképp nem nevezném,tapasztalatom szerint senkit nem érdekel..
10/26 anonim válasza:
Alapból nem érdekel, de ha mondjuk a buszon ott áll mellettem trikóban nyújtózkodva és az arcom 5 centire van tőle nem értékelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!