Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet valaki vonzó aki csúnya?

Lehet valaki vonzó aki csúnya?

Figyelt kérdés
Mert mindig néznek pedig csúnya vagyok.
2022. ápr. 16. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet vonzó, aki csúnya. Én is rajta szoktam kapni embereket, hogy megnéznek, perig direkt lehajtott fejjel közlekedem és igyekszem láthatatlan lenni. Nem szándékosan néznek, csak sok a bámészkodó, és a feltűnő rondaság automatikusan odavonzza a tekintetüket. Szerintem te is önkéntelenül odanézel, ha valami feltűnőt látsz.
2022. ápr. 16. 16:41
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, elmondom a nagy titkot: a fiúk az összes lányt megnézik.
2022. ápr. 17. 02:03
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

A férfiakat szoktam bámulni az utcán hogy gyakoroljam a szemkontaktust és hogy meg ismerjem látásból

f

2022. ápr. 17. 02:13
 14/20 A kérdező kommentje:

"Nem lehet vonzó, aki csúnya."

Ezt hogy érted? A csúnya és a vonzó nem az egymás ellentétei. Vagy igen?

"Én is rajta szoktam kapni embereket, hogy megnéznek, pedig direkt lehajtott fejjel közlekedem és igyekszem láthatatlan lenni."

Konkrétan mi az oka hogy lehajtott fejjel jársz? (Vagyis mi az oka hogy azt akarod hogy kevésbé legyél látható?) Azt gondolod rossz másoknak rádnézni? Vagy bűnnek tartod hogy csúnya vagy? Vagy félsz hogy támadás ér?

"Nem szándékosan néznek, csak sok a bámészkodó,"

Bámészkodó alatt mit értesz? Aki direkt érdekességeket keres?

"és a feltűnő rondaság automatikusan odavonzza a tekintetüket."

Miért vonzza? Akkor mégiscsak vonzó?

Szerintem te is önkéntelenül odanézel, ha valami feltűnőt látsz.

Vonzza a tekintetemet, tehát vonzó?

2022. ápr. 17. 10:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rendkívül részletesen kielemezted az írásomat 😂

Na szóval

1. Nálam a "vonzó" azt jelenti, hogy attraktív, tetszetős, kellemes érzéseket kelt bennem a látvány. Nekem például sajnos az elütött az állatok is odavonzzák a tekintetemet, de undor és sajnálat elegyét érzem, és lehet, hogy elidőzik tekintetem a látványon, de semmiképp nem azért, mert tetszene. Vagy akár egy rikító színű hajkorona is vonzza a tekintetet, de nem biztos, hogy szépnek is találom. Biztos van pszichológiai magyarázata a dolognak, de abban laikusként is biztos vagyok, hogy nem csak a szép és kellemes dolgok vonzzák a tekintetet. De ha te másképp használod a "vonzó" kifejezést, akár negatív értelemben, akkor elnézést.

2. A fentiek alapján de, nálam a csúnya és a vonzó egymás ellentétei. TEKINTETET vonzó persze lehet a csúnya is, de attraktív és tetszetős nem. Nem ragozom tovább, talán átjött a lényeg.

3. Bámészkodó alatt azt értem, aki elmerül a gondolataiban és nem fókuszál semmire, csak néz ki a fejéből, vagy akár valamit a távolban néz. Velem is gyakran előfordul, és olyankor ki tud zökkenteni, ha valami feltűnő kerül a látóterembe és automatikusan odapillantok.

4. Nem érdekel, milyen érzés másoknak rám nézni és bűntudatom sincsen. Sok bántást kaptam életem során, úgyhogy egyszerűen nem szeretek emberek között lenni. Végül is igen, félek, hogy támadás ér.

2022. ápr. 17. 11:08
 16/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk támadás más esetben is érhet, mindenképp érhet, ilyen szempontból veszélyes az élet könnyen megsérülhetünk. Bár igaz hogy csúnyán több az esély, egy szép embert nem támadnak annyira mint egy csúnyát. Nem tudom pontosan miért támadók az emberek a csúnyával szemben, vagy miért kerülik. Nem tetszik az oké, de konkrétan mitől nem? És miért nem?

"TEKINTETET vonzó persze lehet a csúnya is, de attraktív és tetszetős nem. Nem ragozom tovább, talán átjött a lényeg."

A tekintet alatt mit értesz? Csak azért kérdezem, mert mintha azért emelted volna így ki, hogy érzékelesd hogy nem téged vonz, hanem a tekintetedet, mintha ezek 2 külön dolog lennének.

2022. ápr. 17. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Vonzó = szép és szexi

Vonzza a tekintetet = nem lehet nem bámulni, nem szép és nem szexi

2022. ápr. 20. 22:10
 18/20 anonim válasza:
Tipikus tini kérdés. Te tuti nem múltál el 16.
2022. ápr. 25. 15:21
 19/20 A kérdező kommentje:
#18 És most hova sz@rjunk mentöhelikopter?
2022. ápr. 25. 20:22
 20/20 anonim válasza:

Levesbe :), na jó. Szerintem attól, hogy te csúnyának ítéled magad, attól még az nem jelenti azt, hogy az is vagy. Egyszer volt egy szerelmem akit mindenki rondának tartott, csak én nem. Most már nem vagyok belé szerelmes, de csúnyának nem mondanám.

Tehát ő lehet, hogy szépnek gondol. Ez kicsit csúnyán fog hangzani, de igaz ami igaz, ízlés kérdése.

2022. ápr. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!