Lehet valaki vonzó aki csúnya?
Figyelt kérdés
Mert mindig néznek pedig csúnya vagyok.2022. ápr. 16. 10:44
1/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért néznek, mert csúnya vagy?
2/20 anonim válasza:
Küldj magadról képet, amin nem látszik semmid és megmondom.
3/20 anonim válasza:
Ilyen esetben szerintem két opció van: azért néznek mert csúnya vagy, avagy szép vagy és csak magadat látod csúnyának.
4/20 A kérdező kommentje:
Az hülyeség hogy azért néznek mert csúnya vagyok. Azon mit néznek annyira? Azt hogy nem tetszik?
2022. ápr. 16. 11:54
5/20 A kérdező kommentje:
Vagy mit?
2022. ápr. 16. 11:55
6/20 anonim válasza:
Ha valaki nem átlagos hanem kirívóan csúnya igenis megnézik pont ezért, mert nem átlagos, tehát van rajta megbámulni való
7/20 anonim válasza:
Volt a suliban egy csaj. Hát azt nem lehetett nem nézni. Annak tényleg ilyen lángos arca volt. Teljesen síkban jött. Feje is ilyen nagyobb, erdekes alakú. Púpos is volt, meg ilyen kicsit érdekesen járt. Egyszerűen nem tudta nem nézni az ember. Persze azt hozzá tenném, hogy kiközösítve nem volt a suliba. Bárkihez oda ment mindenki beszélt vele kedvesen, sok barátja volt, suliban is mindenki ismerte, lássuk be, nem volt nehéz nem észrevenni.
Azonban ami egyiknek szemét, az a másiknak kincs. Nekem eddig inkább olyan barátnőim voltak, hogy haverok se értették, hogy mit látok bennük. Pedig számomra nagyon különlegesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!