Nektek bejön Ginnifer Goodwin? Szerintetek szép, vagy vonzó?
Figyelt kérdés
Vagy Hófehérke a Once upon a time-ból? Leginkább a rövid hajú ,,énjére’’ vonatkozik a kérdés, mert ugye az sokkal jellegzetesebb védjegye, mint a hosszú haj, nem is látni igazán hosszú hajjal.
De amúgy általánosságban érdekel.
#sorozat #haj #vonzódás #szép #csúnya #színésznő #Once Upon a Time #bejön #Hófehérke #Ginnifer Goodwin
2019. okt. 8. 23:06
1/5 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem annyira nem jön be ha egy nő férfinak néz ki. A hosszú hajú (vagy legalább vállig érő hajú) nők azért jóval szebbek.
2/5 anonim válasza:
sokéig rövid hajú etalon volt nálunk Varga Zsuzsa, a Vénus énekesnője. Vele is ez a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Szerintem szép nő, hosszú és rövid hajjal egyaránt. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem nem jön be, mivel heteroszexuális nő vagyok. :D Egyébként szép nő szerintem is, bár a hosszú haj szerintem jobban állt neki. De rövid hajjal is szép.
5/5 anonim válasza:
Hófehérkeként hosszú hajjal bejön. De rövid hajjal ezekkel az elálló fülekkel kicsit fura..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!