Szerinted Sawyer a LOST-ból szép férfi? Bejön neked?
Figyelt kérdés
Ha nem tetszik , írd le hogy miért és linkeld be hogy neked milyen pasik tetszenek .
2010. jún. 18. 10:28
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Szójerke:P Szerintem iszonyú jó pasi :$ Ő néz ki a legjobban a Lostban :D Meg Desmond :D
4/13 anonim válasza:
akinek Wentworth Miller annyira bejön az nézzen meg róla egy újabb képet (a fekete mikrofonhajáról és a sörhasáról:"DDDDDDD) és majd akkor nyilatkozzon :D az tény, hogy a Prison Break idején nem nézett ki rosszul (bár a 4.évadban már látszott rajta h kezd elhízni), de most.. OMG:S:D
5/13 anonim válasza:
én vagyokk az akinek Wentworth Miller bejön és láttam róla képet...nem véletlen, hogy nem azt linkeltem be...
6/13 anonim válasza:
és ezek után hogy láttad azt a képet még mindig bejön?:D én elkezdek röhögni ha eszembe jut az a kép :D és már mindig az fog róla eszembe jutni..:D
7/13 anonim válasza:
iszonyatosan jó ,sármos pasi :)27 L
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
objektíven nézve rendben van, de nekem nem tetszik...az a fajta aki annyira próbál férfias lenni h pont ezáltal lesz feminim.
aki bejön az Matthew Fox a másik Lostos csáki, egyébként nem nézem a sorozatot.
10/13 anonim válasza:
előző vagyok. Fox mellet ő teccik még: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!