Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted szép ez a férfi...

Szerinted szép ez a férfi szempár?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. aug. 23. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

szerintem igen, de főleg sötét szempillákkal és hajjal lenne jó. imáádom a sötét haj világoskék szem kombinációt :D

de amúgy ettől a fabio pasitól rosszul vagyok :S nem értem miért jön be annyi nőnek...

17/L

2010. aug. 23. 21:22
 2/16 A kérdező kommentje:
De te miért vagy tőle rosszul ? Lobogó haj , túlságosan is sármos arc , meg johhny bravo izmok , olaszos elegancia , meg olyan ari az egész manus tiszta mint egy rajzfilmfigura van akinek ez az imázs jön be . Én meg azokat a nőket nem értem akiknek a 30 kilós zseléshajú melíros rózsaszínkapucnisfelsős mikrofonfejű justin bieberek jönnek be . Szerintem inkább ő mint ezek .
2010. aug. 23. 21:34
 3/16 anonim ***** válasza:

első vagyok

hát justin bieber mellett akkor már tényleg inkább fabio. (persze csak ha fiatalabb lenne) nekem nem a justin biber szerűek jönnek be és nem is azok a heterónak mondott homárok. én sem értem miért hányok fabiótol, egyszerűen csak kiráz tőle a hideg.

akkor inkább már:

[link]

[link]

[link] (még talán ő van a legközelebb a zselézett hajhoz. de ő sem az a tipus)

2010. aug. 23. 21:43
 4/16 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik

de Justinnal jobb..

2010. aug. 23. 21:44
 5/16 A kérdező kommentje:
-A második gyerek undorító .
2010. aug. 23. 21:58
 6/16 anonim ***** válasza:

Én imádom Ian Somerhalder-t!:P

Hát,kérdező,Fabio(vagy kicsoda)szemei szép kékek,de a pasi nekem abszolút nem jön be:S

Inkább Ian!:D

2010. aug. 24. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:

A szemei szépek, de maga a pasi nem tetszik.

/

Amúgy Te vagy az, aki már az ezredik kérdést teszi fel ugyanennek a pasinak a képeivel ide?

/

2010. aug. 24. 12:10
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

utolsó rátapintottál a lényegre...

ez kb. a 4.kérdés ami ezzel az undorító hapsival kapcsolatos...

senkinek ,de senkinek nem tetszik...de a kérdező csak írja a hozzá kapcsolódó kérdéseket...

hihetetlen szánalmas,érthetetlen.

2010. aug. 24. 14:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Én csak egy vödör kihányt disznótrágyához és egy vödör romlott hörcsögtejhez tudnám hasonlítani!
2010. aug. 25. 12:15
 10/16 anonim ***** válasza:

háth amit te raktál ki az nem jön be de ez igen:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!