Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted szép ez a férfi...

Szerinted szép ez a férfi szempár?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. aug. 23. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Heath!!!!!! (l)

Neharagudj ezt muszáj volt.

Amúgy mindenkinek más az ízlése nekem pl bejön még

Jake Gyllenhaal

[link]

De szöges ellentéte az, hogy Adam Lmbert is szméletlenül bejön nekem:D

[link]

Johnny Depp azt hiszem alap:

[link]

Nemrégtől kezdtem el rajongani Jared Leto-ért is:

[link]

<-- na neki aztán vannak szemeixD

16L

ui:. szóval nem kell leszólni senkit sem az ízlése miatt

2011. febr. 4. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
* Adam Lambert
2011. febr. 4. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
* eszméletlenül
2011. febr. 4. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán tetszik, túlságosan is hideg-kék szemszíne van.

Nekem eleve pasikon inkább a sötét, szinte fekete szemek tetszenek. Mint pl. Jhonny Depp-é. Na az ő szeme gyönyörű. :P

2011. febr. 4. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:

tegnap 17:09-os WOW ugyanez ,de komolyan :D A magam részéről szerintem Adam-nek hihetetlenül gyönyörűek a szemei [link] :O Mondjuk nekem az egész ember nagyon tetszik. És most lehet jönni a többieknek b*zizni,ez az ember nagyon szép :D

Johnny Depp és Jared a másik kedvencem. :D Jake sem rossz.

De hogy a kérdésre válaszoljak,nem minden az ha valakinek szép a szeme. Mármint fontos,de hiába mondanám hogy maga a szeme szép,nekem ezek a durva arcvonások nem jönnek be,így nem tudom külön nézni a szemeit. Mert valahogy nem illik össze ez a markáns ,férfias arc ezekkel a szürkés kék szemekkel. Azért is hoztuk Adamet példának,mert neki is nagyon világos szemei vannak,de az ő arcberendezésével teljesen máshogy hat. Nekem jobban tetszik,mert nem jönnek be az ennyire férfias pasik mint akit linkeltél. Azt szeretem ha egy srácnak kifejezetten "szép" az arca. :)

DE persze ez ízléstől függ. Szerintem el kell fogadni ,hogy mindenkinek más tetszik. Neked ő,nekünk más. Nem kell itt homározni és egyéb... :) Persze ez arra vonatkozik aki írta.

2011. febr. 5. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
17:09 vagyok xD tök jó,hogy hasonló az ízlésünk:D:D
2011. febr. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!