Heath!!!!!! (l)
Neharagudj ezt muszáj volt.
Amúgy mindenkinek más az ízlése nekem pl bejön még
Jake Gyllenhaal
De szöges ellentéte az, hogy Adam Lmbert is szméletlenül bejön nekem:D
Johnny Depp azt hiszem alap:
Nemrégtől kezdtem el rajongani Jared Leto-ért is:
<-- na neki aztán vannak szemeixD
16L
ui:. szóval nem kell leszólni senkit sem az ízlése miatt
Nekem nem igazán tetszik, túlságosan is hideg-kék szemszíne van.
Nekem eleve pasikon inkább a sötét, szinte fekete szemek tetszenek. Mint pl. Jhonny Depp-é. Na az ő szeme gyönyörű. :P
tegnap 17:09-os WOW ugyanez ,de komolyan :D A magam részéről szerintem Adam-nek hihetetlenül gyönyörűek a szemei [link] :O Mondjuk nekem az egész ember nagyon tetszik. És most lehet jönni a többieknek b*zizni,ez az ember nagyon szép :D
Johnny Depp és Jared a másik kedvencem. :D Jake sem rossz.
De hogy a kérdésre válaszoljak,nem minden az ha valakinek szép a szeme. Mármint fontos,de hiába mondanám hogy maga a szeme szép,nekem ezek a durva arcvonások nem jönnek be,így nem tudom külön nézni a szemeit. Mert valahogy nem illik össze ez a markáns ,férfias arc ezekkel a szürkés kék szemekkel. Azért is hoztuk Adamet példának,mert neki is nagyon világos szemei vannak,de az ő arcberendezésével teljesen máshogy hat. Nekem jobban tetszik,mert nem jönnek be az ennyire férfias pasik mint akit linkeltél. Azt szeretem ha egy srácnak kifejezetten "szép" az arca. :)
DE persze ez ízléstől függ. Szerintem el kell fogadni ,hogy mindenkinek más tetszik. Neked ő,nekünk más. Nem kell itt homározni és egyéb... :) Persze ez arra vonatkozik aki írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!