Miben változtassak, hogy egy kicsit szebb és csinosabb legyek?
21 éves vagyok, és nem hajtok szépségkirálynői címre, csak sajnos nem nagyon tudom, hogy hogyan tudnék kicsit szebb lenni (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy egyáltalán szép lenni). Elég sok hibám van, nem vagyok az a klasszikus baba arcú lány, az orromat és a számat utálom, de ezen ugye nem lehet nagyon segíteni. Elsősorban az érdekelne, hogy milyennek kéne lennie a hajamnak, a szemöldökömnek, a sminkemnek, hogy a legtöbbet tudjam kihozni abból amim van.
Remélem nem kapok túl sok anyázást majd, én tényleg csak egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ja, és mielőtt valaki megkérdezné, nem, nem ez életem legnagyobb gondja, de jól esne egy kis segítség.
Köszönöm előre is!
Itt van két kép rólam, hogy egy kicsit adjom támpontot arról, hogy hogy is nézek ki:
(utóbbi sajnos csak webkamerás...)
Eredetileg barna vagyok, de nem állt valami jól sajnos, azért váltottam szőkére. Az első képen talán azért tűnök idősnek, mert hunyorgok?...nem is tudom. :) Eddig sosem mondták, hogy idősebb lennék. :)
De nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! Lehet, hogy megpróbálom továbbsötétíteni a hajam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!