Mit gondolsz rólam? Tanácsok?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok és szeretnék tippeket kapni..Nagyon köszönöm!
én vagyok az aki azt kérdezte,h milyen tippekre vagy kiváncsi
én a smink váltást ajánlanám,mert ahogy ki tudom venni te kihúzod belül is a szemed feketével igaz? ha igen,akkor azt sztem hagyd abba,mert csak kicsinyíti a szemet és nagyon átlagos megoldás is.Próbáld ki úgy,hogy fölül tussal kihúzod és hagyod kicsit tovább fusson a vonal.Ez nem mindenkinek áll jól,de ha igen,akkor az nagyon szép tud lenni és különlegesebb is.ha nem áll jól,akkor se csüggedj,kísérletezni kell:)
a hajhoz nem nagyon tudok hozzászólni,de sztem az nem rossz,de kül.frizurákról is van a youtube-on nagyon sok jó video "hair tutrional" vagy "hair styles"
és esetleg elkezdhetsz nőisebben is öltözködni,ha az nem üti a stílusodat(nem magassarkúra gondoltam,meg kiváott toppokra)
így hirtelen ennyi jutott eszembe,de ha kérdésed van,csak bátran,majd visszanézek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!