Mit gondolsz rólam? Tanácsok?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok és szeretnék tippeket kapni..Nagyon köszönöm!
Tényleg nincs miért.:))
Aranyos, szimpatikus és szép vagy, jó a kisugárzásod.:)
igen tudom:$ családi örökség vagy mi a fene:D azért jó h vadidegenek mondanak rólam véleményt mert ők az igaz véleményüket mondják,nem úgy mint a 'barátok'.
Iggeenn azt is tudom h agyonszerkesztet próbálgattam de nem nagyon jött össze...:S
ÉS olyan tippekre gondoltam hogy mit változtassak a külsőmőn(:
Köszi az ediggi válaszokat,ha szabad kérnék még:D
Szerintem nem vagy csunya, hidd el ha magabiztos vagy, akkor az már önmagában megszépit.:)
Off: Az első képen Paint-el csináltál melirt magadnak?:D
nagyon szép vagy:)
ha tippet szeretnél, akkor esetleg a hajszínedet feldobhatnád vmi kicsit világosabb színnel:)
sminkekekt is kipróbálhatnál, de ezt otthon próbálgasd, amikor nem mész sehova, és ha tetszik, másoknak is, akkor nyugidtan használhatod a hköznapokon:)
youtube-n rengteged sminkes videót találsz, írd be a "mek up tutorial" szócskát, és akkor sokat kidob, illetve ott még tovább is tudsz nézelődni:)
persze a könnyebb, nem túl erős sminkekkel kezdj, és ha belejössz, akkor gyakorolhatod a merészebb sminkeket si, de mindig kérd ki mások véleményét róla, akiben megbízol, és akkor szép leszel:)
na meg a színeidhez illő színeket használj:)
egy csillogós, szép fülcsi is sokat segít:)
remélem segítettem:)
jajj bocsika, kicsit siettem és nem jól írtam le pár szót:D
szóval "make up tutorial":)
a többit ki lehet olvasni:)
köszi,végre vki írt:D(L)
a frufrum most ilyen kicsit vöröses,és fekete párti vagyok:D:$ de azért nagyon kösziii:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!