Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miert nem birom elfogadni az...

Miert nem birom elfogadni az uj kulsom?

Figyelt kérdés
10 ev eltelt, 30bol 40 lettem, tok rancos mert nem hasznalok semmi kremet, meghiztam 20 kgot, a hasam kotenyhas lett es tiszta csik, a mellem ket szottyadt tejeszacsko szoptatas utan, a hajam pedig kiritkult. En megis ugy erzem magam mintha 10 evvel ezelotti bombano lennek, barmikor lehunyom a szemem, nem ezt az uj kulsom latom hanem az 50 kilos feszesboru fiatal enem. Egyszeruen fel sem tudom idezni a jelenlegi kulsom csak ha tukorbe nezek, de szinte meg ott is vak vagyok es a regi enem latom.

2022. márc. 18. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Kisfiú, húzogasd másra, nyilván arra izgulsz, hogy hergeld a nőket! Jelentve.
2022. márc. 18. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Mert nem érzed önazonosnak a tested.

A megoldás egyszerű:

Az arcodat megpróbálod ápolni. Nem fogsz olyan eredményt elérni mintha 20 éve kezdet volna, de megfelelő termékeket használsz és nem random nappali és random esti krémat amit a drogériában találsz.

A 20 kilót leadod, sportolsz és ha nem vagy megelégedve a megereszkedett bőrrel műtétet végeztetsz.

A melledet vagy felvarratod vagy a férjedet kéred meg, hogy segítsen önbizalomboosttal. Ha rá nem számíthasz akkor meglepődnél mennyi férfi van aki a szottyadt mellekért van oda. A pozitív visszajelzések segíteni fognak.

A hajadat megpróbálod rendesen ápolni és megfelelő termékeket használsz, szintén nem random sparost. Meg olyan fazonra vágatod, illetve állítod, kötöd, ami előnyösen áll az arcformádhoz.

2022. márc. 18. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne ezt elfogadnod? Tegyél ellene!
2022. márc. 18. 10:48
 4/5 anonim válasza:
100%
Sporttal, megfelelő étkezéssel rengeteget javíthatsz a külsődön (amennyiben szeretnéd). Szerintem nem kell beletörődnöd a jelenlegi állapotba.
2022. márc. 18. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Arckrémet hogy nem használsz 40 évesen....???

Mellet és kötényhasat felvarrnak, tudtommal még mindig megy TB alapon is (én 14 éve csináltattam). Nézd meg a Szent Imre kórház plasztikai sebészet rendelését, oda bemész rendelési időben, megmutatod, elmondod. Ez valóban nem fog magától "elmúlni"

2022. márc. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!