Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nehezen tudják elfogadni a nemet?
Adott egy külsőre elég helyes fickó. Beszélgettünk és felajánlotta, hogy legyünk baráti viszonyban bizonyos plusz dolgokkal. Mondtam, ne haragudj, de nem, mert komoly kapcsolatot keresek. Hát később még feltette ezt a kérdést kétszer. Ismét megírtam, hogy nem.
Őszintén, miért? Nincs másik nő? Ezer nőt megkaphat, miért én? Cseszi a csőrét, hogy nemet mondtam?
Nehéz sajnos. Sokan igénylik, kéretik magukat, és nem lehet megállapítani, hogy nálad a nem az nemet jelen, nem pedig csak kéretést. Magyarázd el neki ezt, mellé elküldheted az édesanyjába. Az általában egyértelmű tud lenni.
Férfiként válaszoltam.
Ahogy írták korábban is, nem veszít semmit azzal, ha tovább erőlteti a dolgot. Legrosszabb esetben letiltod, de ha amúgy se lett volna szex, mit érdekli ez őt? Az igazság az, hogy pont azért nyomja ennyire, mert semmibe se néz, nem tiszteli a válaszodat, aztán hátha kötélnek állsz ha eleget kérdezget, és lesz egy jó eetéje.
Egyébként (a kifejtéstől elvonatkoztatva) senki se szereti a visszautásítást. Szerintem nem nemtől függ, ki mennyire dolgozza fel könnyen, hanem az adott ember természetétől, helyzetétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!