Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők miért nem tudják gyakran elfogadni hogy már nem fiatal lányok és öregednek? Miért próbálják húszezer filterrel becsapni a világot?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 12:52
1/19 anonim válasza:
Férfi mindeközben azzal nyugtatja magát, hogy a kortól csak sármosodik.
2/19 anonim válasza:
#1 annál csak elírta a bor szót :D
3/19 A kérdező kommentje:
1: mert az tényleg igaz is. sok pasi 30-40 évesen jobbna néz ki mint 20 éves korában.
Ez a nőknél szinte 99.999999 % ban nincs így.
Egy két híres díva esetleg kivétel lehet, elképesztő genetikával akik jobban néznek ki 30-40 körül mint fiatalon.
2022. febr. 14. 12:58
4/19 anonim válasza:
Balázs te nem szoktál dolgozni gci, hogy 20 percenként spammeled ezt a kategóriát?
5/19 anonim válasza:
mert öregedni szívás.
mindenki próbál ellene tenni, ahogy csak tud.
6/19 anonim válasza:
"mert az tényleg igaz is. sok pasi 30-40 évesen jobbna néz ki mint 20 éves korában."
Igen Balázs, emlékszem a linkelt képeidre, te is egyre szebb vagy:)
7/19 anonim válasza:
Igyál még egy sört és keress munkát, te tróger! Nagyon unalmas vagy már!!
8/19 A kérdező kommentje:
6: konkrétan én most jobban nézek ki mint 20 körül...sokkal férfisabb lettem.
20 évesen egy madárijesztő voltam, ma egy korrekt férfi.
2022. febr. 14. 13:06
9/19 anonim válasza:
most jobban érzed magad h megsirattál? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
10/19 anonim válasza:
Korrekt férfi ,de percenként sírsz azon ,hogy nincs chad állad. Ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!