Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért érzem magam gáznak?

Miért érzem magam gáznak?

Figyelt kérdés
Fodrász suliba tanulók vágták a hajam, eleinte nagyon nem tetszett és nem tudom miért de rám jött a sírás és sírtam, mindenki észre vette hogy miért sírok mi a gond? És mondtam hogy a hajam nem tetszik ők mondták hogy pedig jó. Nem tudom de ezután most olyan furán érzem magam hogy mindenki előtt sírtam és mit gondolhattak milyen gyenge szar vagyok, közbe nem de a hajam a mindenem és ha azt valaki elrontja akkor sírásba tud kergetni. Olyan bűnösnek érzem magam, szerintetek ez nem gond? Azóta már elfogadtam a hajam, csak ez a lelki furdalás még bennem van.
2022. márc. 7. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kellemetlen.

Aki vágta a hajad, mit reagált? Lehet megbántottad a viselkedéseddel.

Ha olyan érzékeny vagy a hajadra, miért mentel bele, hogy gyakorló fodrász vágja a hajad?

2022. márc. 7. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta hogy akkor többet nem lesz ilyen és ennyi de még mindig én emésztem csak magam ezen.
2022. márc. 7. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj tőle elnézést.

Ha ezt mondta, akkor valószínű, megbántottad, hogy mindenki előtt így reagáltál a munkájára.

#1 voltam.

2022. márc. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!