Miért érzem magam gáznak? Veletek is volt már ilyen?
számolj el magadban 10-ig mielőtt cselekszel ennyi..... néha pl. engem is elkap az idegbaj,és mielőtt halálos fenyegetést postáznák bárkinek is,főleg akire haragszom.
Nekem segített!
De mi a kérdés? Minek érzed magad egészen pontosan? Mit gondolsz magadról a tetteid alapján?
Nem kötekedni akarok, de ezt a "gáz" szót már annyiféle dologra hallottam használni.
Ha ilyen szégyenérzettel kevert kellemetlenségre gondolsz, azt könnyen el tudod engedni azzal a gondolattal, hogy ahogy kinézel az te vagy, amit teszel az belőled fakad, te pedig a teremtés, az univerzum, a világmindenség része vagy, aki pont ilyenre sikeredett, ígyhát semmi alapja a szégyenérzetnek.
Ha olyan kornyezetbe vagy ahol ugyse ismernek pont erre gondolj. Azokkal az emberekkel mar soha nem fogsz talalkozni, kit erdekel.
Akiket ismersz es ott csinalsz/mondasz butasagot akkor ismet kit erdekel mar ismernek nem lehet uj, hogy butasagot csinaltal/mondtal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!