Gáznak érzem, de mit tehetek?
Sziasztok..szóval az a helyzet hogy néhány barátnőmmel elakartunk menni bulizni, de előtte egy baráti társaságunkkal akikkel szinte csak bulira megyünk, találkoztunk, mindig együtt megyünk. Szoktunk előtte inni de soha nem ittam eddig annyit hogy ne tudjam belőni, egyszerűen mindig annyit ittam hogy picit jól érezzem magam de semmi több.. most vhogy elhúztuk az időt, vettek még italt a többiek és ott iszogattunk.. aztán kiesett az egész minden, arra emlékszem hogy összeesem és hányok.. a közeli bnőim hazavittek elvileg a forgalmas utcán összehánytam mindent tele volt a hányásommal, és hogy nem voltam magamnál.. semmire sem emlékszem.. iszonyat gáznak érzem, főleg hogy abból a bulis baráti társaságban vannak huszonéves bnőink is mit gondolhatnak hogy éretlen vagyok? Mondjuk a bnőm mondta hogy mindenkivel megesik h kiüti így magát és megtanulja a határait, nekik is volt csak régen de nem buliba volt ez..meg ebből a baráti társaságból is volt hogy 1-2 lány kitütötte magát de ők csendben aludtak nem az utca kellős közepén hánytak.. persze nem is emlékszem rá.. nagyon szégyellem a dolgot, és tényleg megfogtam h erre odafogok sokkal jobban figyelni.. csak ugye még lesz buli de am. ritkán szoktunk menni, csak most tök gáznak érzem hogy a többiekre nézzek.. mmint a közeli bnőimnél nem gáz, őket láttam én is kiütve, hanem a többiek előtt akik ismernek meg jó barátok vagyunk csak nem annyira..bár mondták h aggódtak.. de akkor is
valaki volt hasonló helyzetben? Mikor fog elmúlni ez a gáz érzés? Egy hete volt ez..:/
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!