Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na szóval nem gáz-e a mellem mert nagyon gáznak vélem de ide nem tehetek ki képet róla, szóval aki ír privit annak elküldöm a képet és megmondja?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 16:31
1/18 anonim válasza:
Küldheted, én elmondom a véleményem.
24/F
2/18 anonim válasza:
Nekem is elküldheted ha gondolod
3/18 A kérdező kommentje:
hát nektek privibe nem tom csatolni aképet szóval írjatok privit és oda írok vissza!
2011. jún. 10. 17:04
4/18 anonim válasza:
tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és küldd el az a linket! Nekem is:D
6/18 anonim válasza:
Láttam már a tiednél gázabb melleket is. A bal kicsit nagyobb, mint a jobb, de ez igy szokott lenni. A mellbimbóid bejövösek. Hány éves vagy? Mert ha fiatal akkor a mérete fog változni. De ha nem vagy vele megelégedve csináltasd meg inkább, mint hogy gátlásaid legyenek egész életen keresztül.
7/18 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok még de nem mondom meg mégis mennyi mert jönnéek a kommentek h ezért teszem fel h mutogassam magam meg h ilyen fiatalon nem ezzel kéne foglalkoznom stb..
2011. jún. 10. 19:24
10/18 anonim válasza:
nem reagál, lehet jelenteni a kérdést, minek teszi fel akkor a kérdést, csak szemetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!