Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nem!? A legnagyob szivtipróknak is benőhet a feje lágya? Johnny Depp megmondja.
én és minden bnőm csak azért szexelt sokszor, hogy azt a pasit akibe szerelmes, megfogja!
tehát a legelső szex is szerelemből indul minden nőben, a pasik akik kihasználják a nőket.
mert nő ha nem érez semmit, nem képes lefeküdni senkivel, kivéve, ha prosti.
"tehát a legelső szex is szerelemből indul minden nőben, a pasik akik kihasználják a nőket.
mert nő ha nem érez semmit, nem képes lefeküdni senkivel, kivéve, ha prosti"
Ne haragudj, de ez nem mentség a kurvulásra. Ezek szerint, aki megdugatja magát, az ilyen kis diszkós nagyarcu köcsögökkel, azokba mind szerelmes és csak szerelemből fekszik le vele? Elég érdekes, hogy minden harmadik nap valaki mást szeretsz. :)
akivel diszkóban szexelt esetleg, hidd el, ha másnap elvinné randizni, vacsizni, stb, akkor járna vele!
csak a pasi hülye lenne ilyen nővel randizni.
csak a nő ezt nem fogja fel, mert azt hiszi ha oda adja magát, megkapja a srácot, pedig pont ellenkezőleg.
én is voltam tini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!