Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nem!? A legnagyob szivtipróknak is benőhet a feje lágya? Johnny Depp megmondja.
"a buták többségében ribik."
akkor miért hibáztatod őket?
hidd el aki 15 évesen elkezdi a nemi életet, ott a pasi az, aki rábeszéli, vagy bogarat ültet a fülébe...
a 15 éves is naív és buta és befolyásolható.
"a buták többségében ribik." akkor miért hibáztatod őket?
Ki a hibás azért, hogy buták(és ribik is)? Én? Akkor kit hibáztassak? A pápát? Amúgy meg az ilyenek sirnak, hogy kihasználják őket a pasik és minden pasi gyökér. Miért is? Hja, mert ők a hülyék.
"hidd el aki 15 évesen elkezdi a nemi életet, ott a pasi az, aki rábeszéli, vagy bogarat ültet a fülébe...
a 15 éves is naív és buta és befolyásolható."
Mint mindenhez, ehhez is két ember kell. Ha értelmes lenne, akkor nem menne bele. Hopp. Itt kanyarodunk vissza ahhoz, hogyha értelmes lenne és tanulna, előbb megismerné magát, az embereket, a világot, akkor nem lenne naiv és nem dölne be mindennek. Kezdjük ott, hogy 15 évesen alapból nincs mit pasizzon vagy nőzzön bárki is, ez úgy tudom felnőtt dolog, 15 évesen meg nem hiszem, hogy bárki felnőtnek tekinthető. :)
szerintem 15 évesen megbocsátható, ha valaki buta és nincs tapasztalata
inkább sajnálni lehet az ilyeneket, mint hibáztatni
nem értem azt a nagy haragot ami benned van
mindenki úgy tanul, vagy úgy cseszi el az életét, ahogy akarja, miért háborít ez fel téged.
Nem lenne egyszerűbb nem lecseszni az életed ilyen fiatalon? Amúgy meg egy 15 éves soha a büdös életbe nem fog tanulni belőle. Szerinted, ha nincs annyi esze, hogy nemet mondjon, akkor felfogja fogni, hogy amit tett az hülyeség volt? Felnőt emberek nem tanulnak a saját hibáikból, pont egy 15 éves fog? Hát nem. Persze, hogy ilyen lesz a gyerek, rohadt nagy felelőssége van a szülőknek is, akik balf@szok és szarnak rá, hogy mit csinál a gyerek, de ki vannak akadva, ha 15 évesen úgy állit haza a kicsi lányuk, hogy terhes.
Amúgy azért vagyok kiakadva, bár én nem nevezném kiakadásnak, mert elég elterjedt tendencia ez a viselkedés, aminek a normális emberek isszák meg a levét. Pl abban, hogy nem lehet találni egy normális lányt sem, mert a legtöbb ribi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!