Mit tehetek akkor, ha akaratlanul nem beszélek szépen másokkal, és megsértek másokat?
Figyelt kérdés
SAjnos édesapám,édesanyám is ilyenek,és a nagyszüleim is hasonlóak voltak.Sokat beszélnek erélyesen ,és fennhangon nem feltétlenül bántó szándékkal.Olyanokat hallok vissza,hogy kiabálok ,és nem veszem észre.Olyan ,mintha mérges lennék mikor beszélek,pedig nem vagyok az.Szépen megakarom mondani a másiknak,ha bajom van,de máshogy jön le.Ahogy telnek az évek,annál inkább a szüleimre hasonlítok.Hamar fölkapom a vizet,és mérges benyomásom van.Sokáig,sok mindenkinek csendes ill.visszahúzódó voltam,és megszokták.A párom is olyannak ismert meg.Gyereknek főleg kussba voltam sokat.Inkább meghunyászkodtam,és mindent eltűrtem..Utóbbi időben párszor kiálltam az érdekeimért,és főleg a gyerekekért,és olyan ,mintha ellenérzést váltana ki a családomból is.Pont ma volt egy eset,mikor jogosan megemeltem a hangom,és sokan támadtak ezért,pedig nem ordítottam,csak határozott voltam.2013. nov. 4. 19:09
1/1 anonim válasza:
Figyelj a beszédedre. Ha figyelsz tudod kontrollálni, és egy idő után berögzül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!