Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már úgy hogy elvettétek valamelyik lány barátját akarva-akaratlanul, ezzel széjjelment egy kapcsolat? Milyen érzés volt?
én srác vagyok, de ilyen történt haverommal. Haverom bemutatott egy lányt, akit nemrég megismert és bepróbálkozott nála, semmi sikerrel. Amikor megismertem annyira ráhangolódtunk egymásra, hogy bomba is robbanhatott volna, haveromat teljesen kirekesztettük a beszélgetésből stb.
Egy idő után átbeszéltem vele, azt mondta nem lesz belőle semmi, a csaj nem akar tőle semmit, már nem érdekli. Ezután (nem akaratosan, de sors úgy hozta, hogy összefutottunk), de egy buliban kavartam a csajjal. Nem volt sok minden, ez kitudódott és a haverom úgy ahogy volt, többett nem szólt hozzám. Pedig nagyon jóban voltunk és ténylegesen megkérdeztem tőle, hogy szabad e a csaj. (+ vele még csókig sem jutottak el, szóval tényleg nem volt semmi egy randin kívűl)
Szar érzés volt, annyiban nem bánom, hogy a csaj nagyon különleges volt számomra és annyiban sem, hogy ha egy ilyenen tönkremegy a barátság, akkor legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!