Sok anya miért jár mindenhova zsíros hajjal melegítőbe?
Figyelt kérdés
Sokan el is híznak. Nekem egy gyerekem van, de nem értem meg azt, hogy azért mert valakinek gyereke van miért nem lehet hajat mosni meg egy farmert felhúzni.#Gyerek, anyaság,
2022. márc. 3. 13:52
21/26 anonim válasza:
# ja, hát a falusiak, főleg a kisebbség persze. De miért kell ez alapján általánosítani?
22/26 anonim válasza:
Nem attól függ, hogy anyuka-e valaki.
Sokan igénytelenek kortól és nemtől függetlenül.
23/26 anonim válasza:
Jaaaj 20as... Ez akkora baromság!! Nem egy peldat tudok ahol csillivilli kikerazott baratnot dobtak okosabb talpraesettebb de nem tul vekony, es atlagos arcu csajsziert
24/26 anonim válasza:
1) Nem a ruha teszi az embert. Az asszonyt sem!!!
2) Aki zsíros hajjal létezik, az simán IGÉNYTELEN.
3) Aki elhízik szülés után ÉS úgymarad, annak lelki törése van (és igénytelen+felelőtlen hogy nem fogy vissza. Mama-maci üzemmód, gyakorlatilag megszűnt nőnek lenni)
25/26 anonim válasza:
Faluban? Hát oda én sem csípem ki magam. Hajat mosni azért szoktam. Falu olyan, mintha otthon lennél a kertben. Hová öltözzön ki az ember, minek.
26/26 anonim válasza:
Amúgy aki azért hagyja el a feleségét, mert meghízott, az nyugodtan takarodhat is, amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!