Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok anya miért jár mindenhova...

Sok anya miért jár mindenhova zsíros hajjal melegítőbe?

Figyelt kérdés
Sokan el is híznak. Nekem egy gyerekem van, de nem értem meg azt, hogy azért mert valakinek gyereke van miért nem lehet hajat mosni meg egy farmert felhúzni.

#Gyerek, anyaság,
2022. márc. 3. 13:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

"Nem kötelező 3 gyereket szülni"

"Kedves" kérdező!

Nem kötelező mások kinézetével foglalkozni.

2022. márc. 3. 14:16
 12/26 anonim válasza:
100%

Bár nem vagyok elhízott és mosom a hajam is rendszeresen, de én például utálom a farmert. A gyerekekre is ritkán adok. Férjem szereti.

A másik meg, nem mindegy neked hogy ki hogy jár?

2022. márc. 3. 14:16
 13/26 anonim válasza:
96%
Sok nem-anya miert jár zsíros hajjal, melegítőben? Az anyaknak legalább van kifogásuk.
2022. márc. 3. 14:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

En meg azt nem ertem, ez mas szemet miert szurja?

Eszembe nem jut ilyenen gondolkozni, ha latok mas anyukat. Max ha rohangal korulette 3 gyerek es bomba alakja maradt arra gondolok de jo neki. Ennyi.

En 2 gyerek mellett meg tudnam oldani h allandoan be legyen love a hajam, es csinosan oltozkodjek, csak marhara nem ez all az extra teendoim listajanak élén. Inkább leulok játszani a gyerekekkel. Vagy elmegyek futni. Vagy tornazom egyet. Vagy ki megyunk rollerezni, bicozni. Egy boltba beugrasert nem fogok atoltozni, se hajat csinalni. A fő, hogy ne legyen szakadt igenytelen a ruha. Legyen tiszta, ennyi. Komolyan nem ertem h mi a baj a melegitovel?! A minap a jatszon volt egy anyuka. Melegítőben. Tok jol nezett ki. Miert eltunyulas ez?

A hizassal ezt amugy nem is lehetne osszehasonlitani... Neken pl total hormonzavarom lett az elso gyerek utan, 30kg plussz jott fel!!! Amibol 10et tudtam ugy leadni, h dietaztan, es eljártam futni, a vegen mar 10kmt is heti 4x.. megis ha bementem volna a boltba, ahova pl te is jarsz, elkonyveltel volna ebbe a csoportba amirol kerdezel, mert igen, kovernek neztem ki..

Bocs, nem akarok támadónak tunni, de mikor ez a tema a hajam tepem..

2022. márc. 3. 14:21
 15/26 anonim válasza:
100%
Mondjuk én rendesen felöltözöm de pl 3 hete nem tudtam hajat mosni. Nincs rá időm, erőm... Van két nagyobb lányom, náluk ilyen gond nem volt, ők aludtak rendesen. Viszont a fiam kb 20-30 percenként kel születése óta, most 9 hónapos. Párom meg külföldön dolgozik. Olyan szinten vagyok kialvatlan, hogy sokszor hallucinálok. Segítségem nincs, így pont az érdekel a legkevésbé, hogy hogy néz ki a hajam...
2022. márc. 3. 14:32
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ez nem annyira gyakori. A legtöbb anya rendesen ki van kerázva.
2022. márc. 3. 14:39
 17/26 anonim válasza:
89%

Nézzük csak a másik oldalról.... Miért is kell kicicomázva járni mindenhova, még a faluban lévő egyetlen boltba is, ahol 5 percet tölt nagyon max és fél órát készül rá(smink haj ruha)?(tudom hogy ő egy kicsit eltúlzott példa de a családban van) Miért kell a 10 éves lányát is arra tanítani hogy a divat és a smink milyen fontos?

Tanulni meg nem tud vele mert nem érti a feladatot.

Nem értem miért kell lenézni bárkit is ez miatt.

2022. márc. 3. 14:53
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Valamiért még kell szólni a másikat... Hozzánk a játszótérre rendszeresen érkezett egy topmodell kinézetű anyuka, belőtt hajjal, kisminkelve, drága kiskosztumben, koromcipoben. Az se tetszett a többségnek. Minek így kioltozni a játszótérre, nem normális a hülye pitsa, stb. Igaz, egyszer épp együtt ültem vele a homokozoban, amikor beszélgetés közben kiderult, munkából azonnal az oviba jön és onnan irány a játszótér a gyerekkel.
2022. márc. 3. 14:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Az miért cicomázàs ha valaki hajat mos meg nem nyúlott melegítőbe megy a boltba?
2022. márc. 3. 15:06
 20/26 anonim ***** válasza:
5%
Aztán csodálkoznak, ha a pasikájuk lecseréli őket egy kis finomságra. Aki ápolt, feszes, szűk, szépen öltözik, fiatal, vékony,...
2022. márc. 3. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!