Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sok anya miért jár mindenhova...

Sok anya miért jár mindenhova zsíros hajjal melegítőbe?

Figyelt kérdés
Sokan el is híznak. Nekem egy gyerekem van, de nem értem meg azt, hogy azért mert valakinek gyereke van miért nem lehet hajat mosni meg egy farmert felhúzni.

#Gyerek, anyaság,
2022. márc. 3. 13:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom nincs idejük vagy igényük máshogy kinézni.

De ez inkább csak sztereotípia, én nem nagyon látok ilyen anyákat.

2022. márc. 3. 13:56
 2/26 anonim válasza:
96%
Én pont az ellenkezőjét látom, felénk minden anyuka ki van csípve.
2022. márc. 3. 13:57
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nincs gyerekem, mégis melegítőben és zsíros hajjal ugrok el boltba. Lusta vagyok. :)
2022. márc. 3. 13:58
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy olyan vélekedés, ami nagyon elterjedt, de a valóságban ezt így nem nagyon látom.
2022. márc. 3. 13:58
 5/26 A kérdező kommentje:
Én egy faluban lakok és 10ből 8 anya kb így jár boltba
2022. márc. 3. 14:01
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Két terhesség között voltam életem legjobb formájában, felnőtt korom legkisebb súlyával estem teherbe az ikrekkel. Az ő születésük után lett nagyon nagy a teher. Vissza is híztam, megtudtam milyen, ha már fizikailag fáj a kimerültség, stb.

Egy gyerekkel meg én is úgy voltam, ohh, nincs ebben semmi nehéz, vállalok én akármennyit. Ment a diéta, torna, divatozás, enyém volt a világ. Szóval nem kell ekkora arccal lenni...

2022. márc. 3. 14:02
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem kötelező 3 gyereket szülni
2022. márc. 3. 14:09
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
Nekem tetszik a melegítő szett, még a szürke macinaci is egy szuper pulcsival😘 kényelmes és könnyebb abban a gyerekekkel futkozni, játszani mint farmerban🤷‍♀️
2022. márc. 3. 14:13
 9/26 anonim ***** válasza:
95%

7, de nem is neked szülték a 3-mat és nem is neked akarnak megfelelni.

Törődj a magad dolgával, s tovább élsz! ;) A rosszindulat rövidíti az életet.

Egyébként csaladi házas övezetben, kertvárosban (és falun is) jellemző, hogy nem csípik ki magukat az emberek gyerektől függetlenül sem, hanem ugyanabban mozdulnak ki, ha nem mennek messzire, mint amiben otthon vannak. Ez teljesen független a gyerekektől, szimpla kényelem.

2022. márc. 3. 14:15
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, az emberek nem egyformak. Legyen elég annyi, hogy nem mindenkinek van igénye, ideje, ereje vagy anyagi háttere hozzá, hogy tipptopp legyen
2022. márc. 3. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!