Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi javított legtöbbet az...

Mi javított legtöbbet az önbizalmadon a külsőddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azért írom hogy akülsővel kapcsolatban mert nyilván én is azon az állásponton vagyok hogy elsősorban az önismeret a legfontosabb, de itt most kifejezetten arra vagyok kíváncsi hog ymitől érezted az hogy na ez most hatalmasat javított a megjelenésemen?
2022. febr. 15. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A hajam dúsabb lett, normális fazont kapott, befestettem vörösre az eredeti seszínű hajszínről.

A szemöldökömet szedem, és az is dúsabb lett sokkal, megtanultam sminkelni, bár ez inkább csak ilyen plusz, ha van kedvem.

A bőrömet mióta tudatosan ápolom, szebb lett.

A stílusomat megtaláltam, ami jól is áll, tetszik is alapból.

Ez fél éve volt, azóta gyakorlatilag mindenben magabiztosabb lettem.

Pedig az alap adottságaim azelőtt is megvoltak, de rá kellett éreznem, hogy hogyan hozhatom ki magamból a legtöbbet.

Azóta is vannak néha önértékelési gondjaim, de nem külsőre, ez ilyen gyerekkori trauma.

2022. febr. 15. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Rúzs. Szép formájú, de kicsi és színtelen szám van, egy rúzs rengeteget dob rajtam, szürke kisegérből szexi arcom lesz.

Szempilla liftig. Nem rendszeresen csináltatom, de ha igen, akkor nagyon tetszem magamnak. Mások mondjuk nem szoktak nagy változást látni.

Szőkítő spray használata, amivel az alapból középbarna, uncsi hajam vöröses árnyalatú arany lesz. Sokkal szebbnek érzem magam ezzel a színnel, és jobban is illik hozzám, mindenki azt hiszi, hogy ez az eredeti színem.

A sport meg olyan, hogy sajnos nem vagyok kitartó, van is úszógumi a hasamon. Mindig próbálkozok leadni, ha pár hétig sikerül tartanom az edzést meg a diétát, és lemegy pár kiló, akkor sokkal magabiztosabban jarok-kelek, pedig ennyi súlyvesztés nagyon meglátszani nem szokott, de engem büszkévé tesz.

2022. febr. 15. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Elgondolkodtató, hogy ennyi külső megoldás kell egy stabil önképhez. Azt hittem, a sport-kommentem valami teljesen szokatlan lesz itt és mindenki elégedett magával.
2022. febr. 15. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy abbahagytam a hajfestést amit tinikoromban szinte hetente nyomattam,illetve a kis köves orr pcm mint a lázadásom apró maradéka. Annyira régóta megvan,hogy szinte a részemmé vált.
2022. febr. 16. 16:46
 15/16 Metionin ***** válasza:
83%
A hajfestés és a sport.
2022. febr. 16. 21:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
stílusváltás, fogyás
2022. febr. 25. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!