Mi javított legtöbbet az önbizalmadon a külsőddel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azért írom hogy akülsővel kapcsolatban mert nyilván én is azon az állásponton vagyok hogy elsősorban az önismeret a legfontosabb, de itt most kifejezetten arra vagyok kíváncsi hog ymitől érezted az hogy na ez most hatalmasat javított a megjelenésemen?2022. febr. 15. 16:04
1/16 anonim válasza:
A sport egyértelműen, azon belül is az, amikor lecsökkentettem a kardiót és bejött mellé a súlyzós edzés, illetve egyéb alfajok. Nem emiatt kezdtem el, de a mai napig csinálom és egyrészt az önbizalmamon is dobott, másrészt a testem is sokkal szebb lett.
2/16 anonim válasza:
Kivasalt haj, smink, szép ruha és hogy tudom hogy most jól nézek ki.
3/16 anonim válasza:
A szemöldök tetoválás! 17 éven át magamnak rajzoltam, szerintem szökőévente 1x sikerült egyformára 😒 azóta nincs ilyen gondom és az élet sokkal szebb
4/16 anonim válasza:
szakállat növesztettem. egyrészt sokat javított a gyárilag kissé elcseszett formájú fejemen, másrészt hirtelen mindenki egy tízessel idősebbnek nézett és sokkal komolyabban vett.
5/16 anonim válasza:
Lefogytam a mellkisebbítő műtéthez. Ennek lassan 17 éve...
6/16 anonim válasza:
Hamvas szőke lett a hajam. Eredetileg nagyon sötét barna, majd mikor be lett festve rengeteg visszajelzést kaptam, hogy mennyivel jobban áll, sokkal üdébb, fiatalosabb, "finomabb" az arcom. Sokkal jobban tetszem így magamnak :)
8/16 Noren1989 válasza:
A szakàll borostàvà csökkentése. Alkalmanként 5évet fiatalít 😅
9/16 anonim válasza:
Nem tudom, eddig nagyon semmi, mindig nagyon ronda voltam. Jól öltözöm, tudok sminkelni, vékony vagyok alapból, de sportolok is, rendben van a bőröm (azon kívül, hogy fehér, de önbarnítok), a fogaim is okésak, van 1D szempillám, géllakkom, póthajam, mégis szarul érzem magam, sokszor annyira, hogy nem merek kimenni az utcára se 😅 Szerintem egyetem elvégzése után elkezdek komolyan gyűjteni, elsősorban hyaluron fillerekre, de egy orr- és mellplasztika is jól jönne.
10/16 anonim válasza:
Azért itt olvasgatva annak örülök, hogy tinikoromban tudtam hagyni az alacsony önbizalmat és sanyarú önképet, mint amit a #9-es ír.
Szerencsére fenotípusra elég jó a génkészlet, amit örököltem, így az önbizalmon kellett változtatni egyedül…
Remélem, egyszer neked is részed lesz ebben - plasztika nélkül. Inkább költs pszichológusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!