Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy baj, hogy nem követem a...

Nagy baj, hogy nem követem a divatot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kicsit már cikinek érzem, hogy én nem csőgatyában járok, mert bizony egy sincs, és nem converse/u&me stb. cipőbe (ilyesmi sincs) Szerintetek nagy baj ez?Ti ilyenekben jártok?Követitek a divatot? 13/L
2010. szept. 10. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
max lenéznek miatta
2010. szept. 11. 00:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Na látod, ha megvan a saját stílusod, akkor nincs veled semmi gond :) Szerintem rémes, amikor egy bizonyos korosztály minden tagja szinte ugyan azokat a ruhákat hordja. És nem csak a tinik, az én korosztályomban is megvan ez, a huszonévesek között.

Van az a két véglet, hogy valakinek minden gondolata az öltözködés körül forog, és a másik, amikor valaki csak kiránt valamit a szekrényből és felveszi. Szerintem egyik sem jó, viszont abban semmi kivetnivalót nem találok, ha valaki a saját ízlésének megfelelő, neki jól álló ruhákat hordja, van benne némi fantázia, vannak egyéni ötletei, stb.

Amúgy meg, aki azért lenéz, mert nem úgy öltözködsz, mint a többség, annak a véleménye nem sokat számít szerintem.

2010. szept. 11. 00:49
 13/15 anonim ***** válasza:
már miért lenne baj? legalább van saját stílusod! egyébként én elég divatmániás vagyok, érdekel a dolog, figyelem a legújabb kollekciókat, amiket szívesen másolok, de a mostani utcai divatot is követem. egyébként szerintem értelmetlen, ha valaki leszól mást a stílusa miatt. mindenki különböző, vegyük már észre emberek!
2010. szept. 11. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, én megőrülnék, ha látnám a ruháimat fél percenként velem szemben jönni. Épp ezért nem követem a divatot, igazság szerintem sosem érdekelt. Nincs Converse cipőm, a magasszárú cipőktől herótom van, nem hordok csőgatyát, sem ezt a bőrkabátnak nem mondható ,,bőrkabátot". És sosem éreztem magam emiatt kevesebbnek vagy cikinek , nem szégyellem vállalni, hogy én ezt és ezt szeretem. Megvan a saját stílusom, eddig még senki nem szólt be, de ne is próbálják meg. Illetve hordok bőrkabátot, de az a teljesen hagyományosat.

15/l

2010. szept. 11. 12:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Most megnyugodtam, mert eddig attól féltem, hogy majd beszólogatnak, mert egyre többen hordanak ilyeneket, de most már megértettem, hogy nem kell azzal foglalkoznom, és hogy nem baj, hogy én nem hordok olyat :)

2010. szept. 11. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!