Nagy baj, hogy nem követem a divatot?
én special pont divatb*zi vagyok,de szerintem nem baj.
amúgy megsúgom,hogy az u&me az nincs egy súlycsoportba a converse-vel.az kb.ugyanolyan kínai mint amit a kínaiba lehet venni,csak talán kicsit jobb minőségű és kicsit drágább.
13/L
Szerintem nem baj. Bár én szeretem a divatot, és követem is, nem mindenki egyforma :)
13/L
Nem, szerencsére nem bántanak, csak most már a legjobb barátnőm id azzal jött hogy milyen jó converse cipőt, meg csőgatyát kapott, és így már szinte minden lánynak van az osztályban, és kicsit cikinek érzem.
Ja, és nem úgy értettem, hogy a converse, meg a u&me ugyanaz, hanem ezt a két fazont hordják :)
Akkor gáz, ha nincs saját stílusod. Engem érdekel a divat, de nem hordok csupa olyat, amit a korombelieken az utcán látok. Azt veszem magamra, ami tetszik, amiben van valami fantázia, ami kifejezi az egyéniségemet, stb. Ha te is így vagy a ruhákkal, akkor ezzel nincs semmi gond. Amúgy megsúgom, én azt sem tudtam, hogy van olyan cipőmárka, hogy u&me. Converse cipőm mondjuk van, mert passzol néhány cuccomhoz, meg szeretem a szűk nacikat, de azért ha meglátnak az utcán, nem gondolja senki azt, hogy "na itt egy újabb sablon".
Amúgy meg egyáltalán, mit is értünk az alatt, hogy valaki követi a divatot?
Ezt? [link]
Vagy ezt? [link]
Esetleg ezt? [link]
A divat sem egy féle stílusból áll, csak éppen mindig vannak aktuális trendek (pl. ma már senki nem öltözik így: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!