Push-up-al, photoshop-al valóban műtöttnek néz ki, esetleg felvarratta, de a videós képen meg ocsmány számomra, és az a valóság. Nem irigykedem, én is gyűjteném a pénzt, ha ilyen lógó mellem lenne.
2022. febr. 6. 17:56
32/46 Miss Endzsi válasza:
És semmi derék-csípő arány a löttyedt zsír miatt.
2022. febr. 6. 17:57
33/46 anonim válasza:
"Kerestem róla plusz képet, eredeti cicik, és lógnak is mint két kipukkadt tejeszacskó. Nincs itt semmi látnivaló."
ezek szerinted lógnak, mint a tejeszacskó? volt már női mell a kezeidben, vagy tényleg csak a recska megy? ezek teljesen fiatal formájú, gömbölyű mellek, a helyükön. nyilván az aljuknál van egy kis csík, mivel egy kilónyi cicianyag nem fog elférni tíz négyzetcentiméteren.
2022. febr. 6. 17:58
34/46 anonim válasza:
bírom, amikor a sok GYK-s szűzfiú attól érzi magát valakinek, hogy egy jó csajt csutkára lefitymál
a sok nulla önbizalmú GYK-s lány meg be is kajálja.
2022. febr. 6. 17:59
35/46 anonim válasza:
Szerintem attól érzik rosszul magukat, hogy ha nem valamilyen gyk-s fétises csávó igényeinek felelnek meg, akkor kevesebbek. Ha nem 35 kilók, nem Michael Jacksonok a bőrvilágosítás után, vagy nincs 60 kilóra ekkora mellük - ilyeneket láttam a napokban általatok belinkelni, plusz egy Bond-lányt.
Amúgy volt már mell a kezemben és nekem is van. Ami a képen jól néz ki, attól még majd megfulladhatsz élőben és az annyira nem szexi, hiába ezt látod bizonyos oldalakon…
2022. febr. 6. 18:03
36/46 anonim válasza:
#33 Én linkeltem a képet. Nem tűnik fel, hogy azon a képen tartja a kezével a melleit? Az alatta lévőt nézd, ezt a hasa miatt linkeltem, hogy azért nem olyan, mint a kérdező linkjén.
2022. febr. 6. 18:20
37/46 Miss Endzsi válasza:
Nézd már meg a tusulós képet kérdező, egyáltalán nem olyan a mellé, mint a javított insta világban.
2022. febr. 6. 18:40
38/46 anonim válasza:
Nem lehet erre a kérdésre válaszolni. Ha látnám élőben, igen, de mi alapján mondjon az ember véleményt egy olyan platformra feltett kép alapján, ahol a PS, meg a filter alap dolog? Tuti nem így néz ki valójában, erre feltennék egy szelvényt.
2022. febr. 6. 19:02
39/46 anonim válasza:
Ezek erősen retusált képek. Ezt nem irigykedésből írom, egy ideig ez volt a melóm (egy része).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!