Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mitől szép egy nő...

Fiúk! Mitől szép egy nő külsőleg és belsőleg?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg én úgy vagyok vele, hogy ha látok egy szép szempárt és egy szabályos, ápolt, fehér fogsort, akkor az a lány lehet akár 100 kg is én szépnek látom. Az ápoltság nagyon fontos, kinyomkodott pattanásoknál még az is szebb, ha elfedi az alapozó. Szépnek tartom az enyhén csillogó szájfényt. A jól megválasztott kiegészítőket (pl. fülbevaló, azt különösen bírom). Az ápolt körmöket.

Belsőleg szerintem mindenkinek más a szép, vannak olyan aberrált férfiak, akiknek pl. bejön ha egy nő iszik, verekszik, keménykedik. Én ezt utálom, illetve ha alkalmanként iszik, azt nem bánom, de az utóbbi kettőtől falra mászom. Van aki a házias, családcentrikus nőket szereti, van aki a törtető karrierristákat. Nekem a szélsőségek jönnek be: akik nagyon tudnak szeretni, de nagyon tudnak gyűlölni is (persze ez utóbbi érzelemnek ne én legyek a céltáblája).

2010. márc. 12. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Képzeld el a férfiagyát a nőkkel kapcsolatban,mint egy mérleget. A jobb oldal a "jónő" a baloldal a "nemjónő. Vannak sulyok melyekkel a mérleget ide-oda mozgathatod,mint nő,ezt hétköznapi nyelven,külsö és belső tulajdonságoknak nevezzük. Minden pasinál más dolgok mozgatják jobbra-balra a mérleget. Vannak alapvető dolgok,melyek pozitiv szinben tüntetnek fel a legtöbb pasi szemében,de ezeket akár le is ronthatod vagy mégjobban feljavithatod.

Külsö tulajdonságok,amik NEKEM bejönnek: kicsi,formás mell,arányos combok és fenék,szép arc,igéző szemek,mosoly.

Belső: legyen pozitiv,ne legyen előitéletes,viselkedjen nőként,ha már együtt vagyunk legyen ragaszkodó,érzelmes.

2010. márc. 12. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:))
2010. márc. 12. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól szép egy nő hogyha elfogadja magát, és szívből jövően mosolyog nem használ semmi sminket hanem természetesen szép.
2010. márc. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!