Külsőleg mennyire szép ez a nő?
Számomra amiatt nem vonzó, mert aránytalan. Oké, hogy nagy mellek és akkor hanyatt-homlok kellene rohanni érte, vagy mi, de egy ilyen testfelépítéshez ez teljesen amorf. Nem tudom miért, de nekem a piacos nagymamák jutnak eszembe nyáron trikóban erről.😂
Az arca pedig annyira vonzó, hogy nem taszító, de itt például a Leszbikusság kategóriában sokkal szebb lányokat láttam már.
Ijesztően nagyok a mellei, anélkül egy átlagos, izomtalan homokóra. Az arca átlagos, az orra fura, mintha kivágtak volna belőle egy darabot felül az ívnél. A haja szép.
Maga a pózolása irritáló, mert mindenhol a mellei vannak a fókuszban, aztán lentebb megláttam az onlyfans linket...nincs több kérdésem :D
Hmm... Arcra szép, olyan 8/10-es.
Alakra csinos lenne, de aránytalanul nagyok a mellei, plusz nekem alapból nem jönnek be a túl nagy mellek, szóval testre is 8/10.
Nem értem, miért felmentő erejű, hogy nincsen plasztikázva. Ha körbenézel az utcán, szebb lányokat is simán láthatsz egy kisvárosban akár - náluk ezt mégsem hozod fel.
Egy téli kabátban ő sem lenne olyan feltűnő a helyi járaton, mint tangabikiniben egy green screen előtt.
jajj, hogy fel lettek pontozva ezek a válaszok, hogy így műanyag meg úgy ijesztő, meg satöbbi
de ha beállna így velük szemben
100-ból 97-nek instant merevedése lenne (a maradék 3 meg impotens)
Az arca szép. A mellei nem, ha plasztik akkor azért, ha meg nem, akkor melltartó nélkül a térdét verik, és azért.
19 Nem mindenkinek jönnek be a tőgyek. Nincs bajom a nagy mellekkel, de ez amorf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!