Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Külsőleg mennyire szép ez a nő?

Külsőleg mennyire szép ez a nő?

Figyelt kérdés

[link]

Btw: nyilvánosan publikált képek.

2022. febr. 6. 11:24
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Rajta kb. 0 plasztika van.
2022. febr. 6. 13:36
 12/46 anonim ***** válasza:
92%

Számomra amiatt nem vonzó, mert aránytalan. Oké, hogy nagy mellek és akkor hanyatt-homlok kellene rohanni érte, vagy mi, de egy ilyen testfelépítéshez ez teljesen amorf. Nem tudom miért, de nekem a piacos nagymamák jutnak eszembe nyáron trikóban erről.😂

Az arca pedig annyira vonzó, hogy nem taszító, de itt például a Leszbikusság kategóriában sokkal szebb lányokat láttam már.

2022. febr. 6. 13:40
 13/46 Metionin ***** válasza:
88%

Ijesztően nagyok a mellei, anélkül egy átlagos, izomtalan homokóra. Az arca átlagos, az orra fura, mintha kivágtak volna belőle egy darabot felül az ívnél. A haja szép.

Maga a pózolása irritáló, mert mindenhol a mellei vannak a fókuszban, aztán lentebb megláttam az onlyfans linket...nincs több kérdésem :D

2022. febr. 6. 14:25
 14/46 Noren1989 ***** válasza:
75%
Metionin: nem biztos, hogy mindenét mutogatja...de jó esély van rá :D
2022. febr. 6. 14:28
 15/46 anonim ***** válasza:
47%

Hmm... Arcra szép, olyan 8/10-es.

Alakra csinos lenne, de aránytalanul nagyok a mellei, plusz nekem alapból nem jönnek be a túl nagy mellek, szóval testre is 8/10.

2022. febr. 6. 15:02
 16/46 Miss Endzsi ***** válasza:
Igaz tényleg nincs plasztika az arcán, csak filtereket használ sokszor.
2022. febr. 6. 15:20
 17/46 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, miért felmentő erejű, hogy nincsen plasztikázva. Ha körbenézel az utcán, szebb lányokat is simán láthatsz egy kisvárosban akár - náluk ezt mégsem hozod fel.

Egy téli kabátban ő sem lenne olyan feltűnő a helyi járaton, mint tangabikiniben egy green screen előtt.

2022. febr. 6. 15:29
 18/46 anonim ***** válasza:
0%
A mellei jók, női szemmel.
2022. febr. 6. 16:27
 19/46 anonim ***** válasza:
16%

jajj, hogy fel lettek pontozva ezek a válaszok, hogy így műanyag meg úgy ijesztő, meg satöbbi

de ha beállna így velük szemben

[link]

100-ból 97-nek instant merevedése lenne (a maradék 3 meg impotens)

2022. febr. 6. 16:34
 20/46 anonim ***** válasza:
82%

Az arca szép. A mellei nem, ha plasztik akkor azért, ha meg nem, akkor melltartó nélkül a térdét verik, és azért.

19 Nem mindenkinek jönnek be a tőgyek. Nincs bajom a nagy mellekkel, de ez amorf.

2022. febr. 6. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!