Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon meg szeretnék változni...

Nagyon meg szeretnék változni külsőleg! Szép szeretnék lenni Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok és 51 kg

Hajam: Fekete hosszú egyenes (a hosszán nem szeretnék változtatni) ilyen kb: [link]

[link] ilyen szemüvegem van, változtatni szeretnék rajta, más keretet szeretnék

A sminkem: tussal felülre egy vonalat szoktam húzni, a vízvonalat pedig feketére festeni.+szempillaspirál

az arcom körte formájú, széles picit [link] ilyen a formája, csak nem szögletes a fejem

Műkörmöt is szeretnék abban is jó lenne segítség!(Mármint hogy mekkorát és milyen alakút meg színűt cisnáltassak)

A bőröm mitesszeres, azzal mit tudnék kezdeni? Étrendbeli változások? (nem étkezek túl egészségesen)

A bőröm nagyon fehér, a legvilágosabb alapozó is sötét nekem. [link] ilyen körülbelül.

17 éves lány vagyok

Mindenre nyitott vagyok :)

A szünet utánra szeretnék megváltozni!

2011. dec. 19. 17:46
 1/8 LadyLee ***** válasza:

Műkörmöt minek?

HIdd el, a pasik 99%-nak nagyon nem jön be, nem ettől leszel szép. Ráadásul tönkreteszi a rendes körmödet. Ha nem sajnálod rá az időt és a pénzt, amit a műköröm is igénybe venne, akkor inkább járj el egyszerűen csak hetente - kéthetente manikűröshöz. Vagy ha tartósabb megoldást szeretnél, próbáld ki a gél-lakkot.

2011. dec. 19. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert szeretem a hosszú körmöket, csak sajnos letöredeznek a sajátjaim, azért :)
2011. dec. 19. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:

haj: menj el fodrászhoz, és kérd ki a tanácsát

szem: próbáld ki a kontaktlencsétv(nekem is az van, és imádom) :)

műköröm: francia manikűr a legszebb

mitesszer: érdemes elmenni kozmetikushoz, kb 2-3 havonta.

2011. dec. 19. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ neked is :) Kontaktlencsém sajnos nem lehet, mert fáj ha beteszem, annyira h le esek a székről(ez komoly!) de ha betöltöm a 21-et megműttetem :) addig kéne egy szemüvegkeret :)

A hajas ötlet tetszik, valami szép színt keresnék :)

2011. dec. 19. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:

haj -> fodrász

műköröm -> szerintem inkább erősítsd meg a körmeid, régen az enyéim is nagyon gázak voltak, folyton letörtek, most erősek nagyon, köszönhetően a körömerősítőknek és hogy leszoktam a körömrágásról

bőr -> kozmetikus, bőrgyógyász

kaja -> keress utána neten, vagy keress fel egy étkezési tanácsadót

2011. dec. 19. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként nem feltétlen kell megválnod a szemüvegtől, mert vannak nagyon szép keretek is, és sokaknak jól áll! Ma már nem ciki egyáltalán inkább divatos(és okosabbnak tűnsz tőle:D:D) bocsi, de most lusta vagyok linkelgetni szemüveg kereteket..:/

Menj el egyszer kétszer szoláriumba, ami ad egy szép színt a bőrödnek, sokkal frissebbnek, és egészségesebbnek tűnsz tőle, és még találsz is rá alapozót:)

Étrendben pedig kerüld a zsíros , olajos ételeket, ezektől keletkezhetnek pattanások, meg miteszerek.

2011. dec. 19. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.. remélem jól sikerül a nagy átváltozás, de azt ne felejtsd el, hogy mindenki a maga módján szép, mindenkiben van valami különleges:)
2011. dec. 19. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

A hajad: ha a hosszából nem engedsz akkor szerintem azon nem sokat tudsz változtatni, esetleg göndöríts. Van egy szuper módszer (zoknis) ez nagyon egyszerűen megoldható, nem kellenek hozzá tízezres készülékek. Bővebben róla itt: [link] Esetleg vágass új frufrut.

szemüveg: ezt nem nagyon tudnék javasolni, mindenkinek más tetszik menj el egy üzletbe és találd meg a neked valót.

smink: szerintem tök rendben van a sminked, esetleg újíts be pár új szemhéjpúdert. a bőrömmel én is így állok, de ha alaposan körbenézel szerintem fogsz találni alapozót (nekem sikerült csak a tökéletes púdert keresem még)

műköröm: jól írták előttem, minden felmérés azt mutatja, hogy a pasiknak nem tetszik, de ha mégis szeretnél csináltatni szerintem válassz természetes hatást keltő, kis méretű, franciát.

Arcbőr: eltüntetni valamiképpen sikerülni fog, ha megtalálod a tökéletes alapozót, de az nem megoldás. Én a Garnier Pure Active mitesszereltávolító bőrradírját használom, nekem szuperül bevált. A pattanásokat jól leszárítja és a mitesszerekre is jó hatással van. Emellett sokszor hallom hogy gőzöljem az arcom, de szerintem egy kozmetikus is sokat tud segíteni (én még nem jártam). Arcmaszknak pedig a Müller saját márkás, problémás bőrre való (nem tudom pontosan a nevét, zöld-fehér a csomagolása) maszkját használom, ez is jól bevált.

Az étrendben pedig szerintem sok-sok segítséget nyújt ez az oldal: [link] . Tömérdek információt találsz, ha párat megfogadsz máris egészségesebb leszel.

Remélem segítettem.

2011. dec. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!